To je to što me zanima!

Krvavi derbi: Divljački je tukao suca jer mu je pokazao crveni!

Derbi posljednjeg kola 1. Županijske lige u Lukaču između Lukača 05 i Virovitice je prekinut u 78. minuti. Suca je brutalno pretukao domaći igrač Tomislav Škvarić...
Vidi originalni članak

Ponovno divljački napad na suce u hrvatskom sportu. Nakon što je košarkaš druge lige Šime Buterin doživotno izbačen iz sporta, slično prijeti i nogometašu Lukača 05 koji igra u 1. Županijskoj ligi. Tomislav Škvarić brutalno je napao suca na utakmici između Lukača i Virovitice i to uz pomoć gledatelja koji je utrčao na travnjak, piše Virovitički list.

Igrala se 78. minuta derbija u Lukaču. Domaćin je vodio 1-0 protiv Virovitice, a u 78. minuti gledatelji su svjedočili (neki i sudjelovali) napadu na glavnog suca Gorana Loparca iz Sladojevaca. Potres mozga, šavovi i brojne masnice na tijelu zaradio je sudac jer se domaćem igraču Tomislavu Škvariću nije svidjela njegova odluka. 

Škvarić je tražio penal nakon duela s jednim gostujućim igračem. Sudac je samo odmahnuo rukom, a Škvarić se "zakačio" s igračem s kojim je bio u duelu. Sudac mu je pokazao izravni crveni karton. No to je samo bio okidač za divljački nastavak svađe. Igrač potom nasrće na suca, udara ga, sudac pada na travu i počinje cipelarenje nesretnog suca. U pomoć divljački nastrojenom Škvariću pristigao je i jedan gledatelj. Suca je spasio domaći golman koji je reagirao prisebno i spriječio teže ozljede suca. 

Odmah nakon utakmice sudac je završio u Općoj bolnici Virovitica s ozbiljnim tjelesnim ozljedama. Protiv napadača podnio je i prijavu Općinskom sudu u Slatini. Igraču prijeti doživotna suspenzija. 

Idi na 24sata

Komentari 107

  • deadmau5 30.11.2011.

    Ljudi, a u niti u jednom članku! U niti jednim novinama ne piše da je sudac Loparac došao u opću bolnicu Virovitica na pregled gdje je doktor zakljucio da se radio o par modrica, a tako izgleda svaki igrač nakon utakmice tj. standardno! E nakon toga je sudac Loparac uzeo mobitel u ruke i nazvao jednog od glavnog doktora u Općoj bolnici Virovitica i glavnog "sponzora" u nogometnom klubu Virovitica da bi u konačnici zvali Zagreb i otišli lažirat te vaše "šavove, potrese mozga i ostala sranja", a nemate pojma kolko je to smeće od čovjeka i svi koji surađuju sa njim !!!! Pa si onda malo razmislite jeli on to zapravo zaslužio!!! PItajte bilo kojeg igrača kojem je taj smrad sudio i svi ce vam reći da je zaslužio i da ga se treba potjerat iz ovog nogometa !!!! Najžalosnije je što će si kupit novi auto od lažiranih ozljeda i radit ponovno ista sranja po terenima !!!!! Ubuduće nemojte srat ako nemate nikakve informacije, Škvara je super dečko i ne zaslužuje dobit nikakvu kaznu!!

  • MaliPrinc_1 30.11.2011.

    jel završio na muriji poslije toga?

  • bigboy64 29.11.2011.

    e nek su istukli tog sudca Loparca taj je toliko govno od čovjeka da se nemože ni zamislit a on sigurno nije bezveze dobio batina, ma nek ga je čovjek izudaro, svaka mu čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare