To je to što me zanima!

Krvavi Superclasico: Autobus s igračima Boce je kamenovan...

Prema izvješćima, nekoliko igrača Boce je zadobilo porezotine od stakla, a nekolicina je doživjela i trovanje suzavcem. Veznjak Boce Pablo Perez završio je u bolnici zbog krhotina stakla na licu
Vidi originalni članak

Dugoočekivani uzvrat finala južnoameričkog Copa Libertadores u Buenos Airesu između argentinskih suparnika River Platea i Boca Juniorsa odgođen je za nedjelju u 21 sat nakon što je kamenovan autobus s igračima Boce, a ima i ozlijeđenih igrača.

Izgred se dogodio na prilazu Riverova stadiona Monumental, a policija je suzavcem rastjerala huligane. Prema izvješćima, nekoliko igrača Boce je zadobilo porezotine od stakla, a nekolicina je doživjela i trovanje suzavcem. Veznjak Boce Pablo Perez završio je u bolnici zbog krhotina stakla na licu. Utakmica je trebala započeti u 21 sat po hrvatskome vremenu.

Finale južnoameričke Lige prvaka plijeni pozornost jer se po prvi puta u finalu sastaju Boca i River. Prvi obračun na Bomboneri prije dva tjedna završio je 2-2, a i taj dvoboj se igrao dan kasnije od predviđenoga zbog oluje nad Buenos Airesom.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Jure - Oroz 25.11.2018.

    Donald Trump mi i nije baš najsimpatičniji, ali mogu ga shvatiti što ove ne želi pustiti u SAD!

  • listovača 25.11.2018.

    Samo nepismeni i polupismeni likovi mogu raditi ovakvo što.Takvih je najviše u i okonogometa.Koliki idiot moraš biti da se međusobno svađaš i tučeš zbog 20.ak milionera koji su na račun tebe postali to što jesu?Ja još nisam čuo niti jednu tu "zvijezdu da je na bilo koji način svakodnevno apelirao na navijače da se kulturno ponašaju.Ie-e se njima hoćete li se međusobno pobiti ili ljubiti.Tu i tamose poneki udostoji donirati nešto novca koji ste vi krvavo zaradili i onda to dali njima.

  • krao_sam_1 25.11.2018.

    Budi sjećanje na kamenovanje ljudi u školskoj 95'. Ah ta sjećanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare