To je to što me zanima!

'Krvnički' prekršaj Balotellija za crveni; ispao Liverpool!

Mariju ništa nije polazilo za nogom pa je naživciran potpuno nepotrebno kopačkom u prsa i trbuh 'udario' nesretnog Popova. Sudac mu je dao izravni crveni karton
Vidi originalni članak

Karijera 'zločestog' talijanskog dečka Marija Balotellija, prepuna je kontroverzi iako ima tek 20 godina, a u CV od večeras može ubaciti novi detalj.

Igrala se 35. minuta utakmice između Manchester Citya i Dynamo Kijeva, a Balotellijevo dodavanje presjekao je Popov. Balotellijju ništa nije polazilo za nogom pa je naživciran potpuno nepotrebno kopačkom u prsa i trbuh 'udario' nesretnog Ukrajinca. Sudac se nije dvoumio ni sekunde i odmah mu je dao izravni crveni karton. 

Mario je na cjedilu ostavio suigrače koji su i s igračem manje napadali ukrajinsku momčad, ali nisu uspjeli stići 2-0 zaostatak iz prve utakmice. Kolarov je dao jedini gol u 39. minuti nakon očajne reakcije gostujućeg golmana.

Liverpool u 90 minuta nije uspio zabiti Bragi i ispao je iz osmine finala Europske lige! 'Redsi' ove sezone mogu pobijediti najveće momčadi poput Uniteda, ali protiv 'malih' ekipa ne ide. Portugalska momčad zadržala je 1-0 iz prve utakmice. 

U Rusiji Zenit nije dostignuo prednost Twentea. U prvoj utakmici bilo je 3-0 za Nizozemce, a večeras već nakon 37 minuta, 2-0 za Zenit. Rezultat se do kraja nije mijenjao, a ispadanje ruske momčadi koja je bila jedan od favorita Europske lige, poprilično je iznenađenje.

Inače, uvod u utakmicu bio je tragičan. Prvom golmanu Zenita, Malafejevu, u prometnoj nesreći je poginula žena i iz kluba su Uefu bezuspješno molili za odgodu utakmice. 

Ostali rezultati osmine finala:

Spartak Moskva - Ajax 3-0, 1-0 (Kombarov 21, Welliton 30, Alex 54)

PSG - Benfica 1-1, 1-2 (Bodmer 35 / Gaitan 27)

Porto - CSKA M. 2-1, 1-0 (Hulk 1, Guarin 24 / Tošić 29)

G. Rangers - PSV 0-1, 0-0 (Lens 13)

Villarreal - Bayer L. 2-1, 3-2 (Cazorla 33, Rossi 61 / Derdiyok 82)

Idi na 24sata

Komentari 55

  • PIRUL 18.03.2011.

    POPOV JE MAKEDONAC!

  • You ll never walk alone 18.03.2011.

    Mislio sam ne komentirati,ali kad vidim cudne komentare moram i ja nesto reci....Vidim da mnogi opravdavaju Liverpoolovo ispadanje iz Europske lige,ali mislim da to nebi trebali....Na zalost dosla su ta vremena kad nemozemo Bragi dati gol u 90 min na Anfieldu....to je sigurno zabrinjavajuce....Ono sto mi ne ide u glavu je ceste svade ovdje izmedu navijaca Liverpoola poput...Ja sam vise bio na utakmicama,ja sam dvaput pokiso do kostiju na ztakmicama,ja sam se tuku na utakmicama....itd....Imam 16 godina i normalno da jos nisam bio na Anfieldu,ali najvijam za Lverpool od svoje 6 godine kad sam dobio prvi dres,od tad gledam sve njihove utakmice,ako ne na Max TV-u gledam ih na raznim internet starnicama....Veselim se pobjedama,placem za porazima....,no jedno je sigurno navijam za Liverpool i navijat cu uvijek.....YNWA!!!!!

  • m4j 18.03.2011.

    sad tek krecu problemi za lvpool..slijedece sezone ne idu niti u europsku ligu jer im nije dovoljno ni 6.mjesto jer ce finalisti FA cupa biti Stoke ili Bolton...realno je jako tesko ocekivat dobra pojacanja za liverpool iduce sezone..ono dobro sto imaju ce otic

Komentiraj...
Vidi sve komentare