Obavijesti

Sport

Komentari 55

'Krvnički' prekršaj Balotellija za crveni; ispao Liverpool!

'Krvnički' prekršaj Balotellija za crveni; ispao Liverpool!
1

Mariju ništa nije polazilo za nogom pa je naživciran potpuno nepotrebno kopačkom u prsa i trbuh 'udario' nesretnog Popova. Sudac mu je dao izravni crveni karton

VIDEO

Karijera 'zločestog' talijanskog dečka Marija Balotellija, prepuna je kontroverzi iako ima tek 20 godina, a u CV od večeras može ubaciti novi detalj.

Igrala se 35. minuta utakmice između Manchester Citya i Dynamo Kijeva, a Balotellijevo dodavanje presjekao je Popov. Balotellijju ništa nije polazilo za nogom pa je naživciran potpuno nepotrebno kopačkom u prsa i trbuh 'udario' nesretnog Ukrajinca. Sudac se nije dvoumio ni sekunde i odmah mu je dao izravni crveni karton. 

Mario je na cjedilu ostavio suigrače koji su i s igračem manje napadali ukrajinsku momčad, ali nisu uspjeli stići 2-0 zaostatak iz prve utakmice. Kolarov je dao jedini gol u 39. minuti nakon očajne reakcije gostujućeg golmana.

Liverpool u 90 minuta nije uspio zabiti Bragi i ispao je iz osmine finala Europske lige! 'Redsi' ove sezone mogu pobijediti najveće momčadi poput Uniteda, ali protiv 'malih' ekipa ne ide. Portugalska momčad zadržala je 1-0 iz prve utakmice. 

U Rusiji Zenit nije dostignuo prednost Twentea. U prvoj utakmici bilo je 3-0 za Nizozemce, a večeras već nakon 37 minuta, 2-0 za Zenit. Rezultat se do kraja nije mijenjao, a ispadanje ruske momčadi koja je bila jedan od favorita Europske lige, poprilično je iznenađenje.

Inače, uvod u utakmicu bio je tragičan. Prvom golmanu Zenita, Malafejevu, u prometnoj nesreći je poginula žena i iz kluba su Uefu bezuspješno molili za odgodu utakmice. 

Ostali rezultati osmine finala:

Spartak Moskva - Ajax 3-0, 1-0 (Kombarov 21, Welliton 30, Alex 54)

PSG - Benfica 1-1, 1-2 (Bodmer 35 / Gaitan 27)

Porto - CSKA M. 2-1, 1-0 (Hulk 1, Guarin 24 / Tošić 29)

G. Rangers - PSV 0-1, 0-0 (Lens 13)

Villarreal - Bayer L. 2-1, 3-2 (Cazorla 33, Rossi 61 / Derdiyok 82)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju