To je to što me zanima!

Dinamo mora na Villarreal bez Ademija?! Krznar: Prognoze nisu dobre, stradalo je stopalo

Osijekov kiks? Prvak uvijek mora gledati samo sebe..., naglasio je Krznar, a trener lokosa Samir Toplak naglasio je: Prvo smo poluvrijeme prespavali, ali mislim da vidim svijetlo na kraju tunela
Vidi originalni članak

Dinamo je pobijedio Lokomotivu u 28. kolu 1.HNL i vratio se na vrh prvenstvene ljestvice. 'Modri' su očekivano bili puno bolja momčad, ali igrali su kao da su glavom već u Villarrealu. 'Modri' su slavili golovima Gvardiola i Atiemwena.

Od prve je minute u vrhu napada bio Marko Tolić kojeg se spominjalo i u nekim kombinacijama za početni sastav protiv Villarreala u prvoj utakmici. To se nije dogodilo, a mladi napadač ni danas nije pokazao da se na njega može računati u najvažnijim utakmicama.

KOMENTAR Dinamo siguran protiv 'lokosa': Krznar potegao trojac s klupe, pa si tako osigurao vrh ljestvice

- Funkcioniralo je polovično (op.a. s Tolićem od prve minute). Nismo imali igrača za dubinu. Nismo ništa pametniji nego prije. Ademiju je natečeno stopalo, trebamo pričekati rengen, ali prognoze nisu nešto predobre. Nakon pune kontrole u prvom poluvremenu smo htjeli gol u prvih 10 minuta drugog dijela, ali dogodilo se baš obrnuto, no u svakom slučaju vrijedna i zaslužena pobjeda - rekao je nakon utakmice Damir Krznar te dodao da Brunu Petkovića nećemo vidjeti od prve minute u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige:

- On će ponovno biti 'džoker' s klupe. 

Lokomotiva je izašla iz svlačionice nakon pauze kao 'gladnija' momčad, ali do gola nisu uspjeli doći. Tako da su nastavili crni niz bez gola od 10. ožujka.

HNL JE IPAK MAJKA Ma kakve rezerve! Krznar: Na Lokomotivu će skoro isti sastav koji je igrao protiv Villarreala

- Prvo poluvrijeme smo prespavali. Teško smo spajali dodavanja i Dinamo je tu dominirao. Rekao sam dečkima da moramo početi igrati jer gore ne možemo. Mislim da vidim svijetlo na kraju tunela. Dinamo se opustio i tu smo tražili svoju šansu - rekao je nakon utakmice Samir Toplak pa prokomentirao dugi 'post':

- Mi nemamo 'kilera'. Moramo prilagoditi igru da ulazimo u završnicu sa više igrača. Moramo napraviti dobre automatizme kako bi došli do prilika i golova. 

Osijek je danas osvojio bod protiv Slavena, ili ako ćemo gledati borbu za naslov, izgubili su dva.

Prvak uvijek mora gledati i ovisiti o sebi - kratko je zaključio trener Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • bobiii 12.04.2021.

    Bez Ademija šanse Dinama padaji na ispod 5%. Njega,Oršića i Majera je trebalo odmarati protiv Šibenika.

  • Pričam4jezika 12.04.2021.

    Trebala je igrati druga i treća postava...

  • DinkoČizik 12.04.2021.

    Ova tablica ne valja !  Hajduk ne može imati 20 bodova manje od Dinama. Opet maminjo namjetio tabelu !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare