To je to što me zanima!

Kud tamo, Alene? Halilović je promašio goI i rasturio kafić

Lopta je završila u 'ćevabdžinici' iza gola, srušila pakete sa chipsom i ostalim grickalicama pa pošteno najprije uplašila, a onda nasmijala cure iz klupskog 'Food & Drinks' kutka
Vidi originalni članak

Alen Halilović (23) napokon je našao klub u kojem poprilično igra u kontinuitetu. U prošlom kolu nizozemske Eredivisie njegov je Heerenveen igrao sa ADO Den Haagom, a Halilović ušao u 68' i u dvadesetak minuta totalno obilježio utakmicu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Završilo je 2-2, Den Haag je pretposljednji i rezultat nije bogzna što za Heerenveen, ali ni taj jedan bod ne bi osvojili da hrvatski veznjak nije zabio nakon samo devet minuta u igri, a stigao je i napraviti rusvaj u klupskom fast-foodu.

Čim je ušao u igru Alen je nakon jednog driblinga s desne strane svom snagom opalio po lopti koja je otišla daleko od vratiju pa završila u 'ćevabdžinici' iza gola, srušila pakete sa chipsom i ostalim grickalicama i pošteno najprije uplašila, a onda nasmijala cure iz klupskog 'Food & Drinks' kutka.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MladenValentić 27.02.2020.

    Slično je pucao kao što je prošli put postigao pogodak, to je bio udarac s efeom, da lopta ide dalje od gola a onda mjenja smjer i ide prema vratima, ovaj put nije bila toliko precizna, kao zadnji put! Nisu vam čudni članci kad vam ih pišu osobe koje se ne kuže u sport i nogomet i koje nikad nisu udarile loptu!?

  • erol2 26.02.2020.

    Ja sam mislijo da je lopta preljetila tribunu i završila bog zna gdje ,a on je pucao majstorski lopta pored stative ,clanak jako çudan kao i mnogo puta

  • 26.02.2020.

    Pa bilo ke jako blizu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare