To je to što me zanima!

Kueng senzacionalno slavio u Beaver Creeku, Ivica je tek 31.

Švicarski skijaš Patrick Kueng slavio je u superveleslalomu u američkom Beaver Creeku. Prva mu je to pobjeda u Svjetskom kupu. Ivica je opet ostao bez bodova
Vidi originalni članak

Ivica Kostelić drugi dan zaredom ostao je bez bodova u Beaver Creeku. Nakon spusta, hrvatski skijaš nastupio je u superveleslalomu i završio 31. s gotovo dvije sekunde zaostatka za vodećim Patrickom Kuengom. 

Upravo je Švicarac priča dana u Beaver Creeku. Kueng je sjajnom vožnjom slavio ispred Austrijanca Otmara Striedingera koji je bio sporiji 24 stotinke. Treće mjesto podijelili su Talijan Peter Fill i Austrijanac Hannes Reichelt koji su zaostali 38 stotinki za pobjednikom iz Švicarske.

Prva je to pobjeda za Patricka Kuenga u Svjetskom kupu. 

Drugi naš skijaš, Natko Zrnčić-Dim, završio je na 33. mjestu i također ostao bez bodova...

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pronadji_razliku_ako_je_ima 08.12.2013.

    Trebao bi Ivica da se mani brzih,stvarno ne znam cemu forsiranje...on je u godinama i povrede su ga unistile i trebao bi se samo osloniti na tehnicke,ipak za ovaj veliki su svindal i hircher svijet za sebe,spust cisto tu i tamo odvozit kao trening za kombinaciju kao sta radi to svindal za slalom! Ove godine ce opet biti bitka svindal-hircher ne vidim nikog treceg ko bi se mogao umijesati i nadam se da svindal osvaja,hirchera stvarno ne podnosim!

  • wartburg 08.12.2013.

    Kueng je to odradio tako da ga je bilo lijepo gledat

  • strmi007 08.12.2013.

    Stari čovik

Komentiraj...
Vidi sve komentare