To je to što me zanima!

Kukasti križ na Poljudu i dalje nije saniran: Dočekat će i Ultru

Na poljudskom travnjaku svastika je i dalje vidljiva. Sramota zahvaljujući kojoj su slike iz Hrvatske obišle svijet još nije sanirana iako je od tada prošlo čak 18 dana
Vidi originalni članak

Sramotna svastika i dalje se jako dobro vidi na poljudskom travnjaku. Dapače, vidi se i puno bolje nego na samoj utakmici koju su Hrvatska i Italija na Poljudu igrali prije gotovo tri tjedna (12. lipnja). Prema svemu sudeći sramota će dočekati i Ultru (9-15. srpnja), a u Hajduku se mogu samo nadati da će tisuće europskih partijanera dovoljno 'uništiti' poljudski travnjak kako bi kukasti križ napokon nestao.

Hajduk upravo zbog Ultre svoju prvu domaću utakmicu prvog pretkola Europske lige protiv Sillamae igra u Dugopolju 9. srpnja. Prvu domaću utakmicu u Prvoj HNL Hajduk igra 18. srpnja protiv Splita, a do tada bi svastika trebala nestati. Nadamo se.

I ne samo da kukasti križ i dalje nagrđuje poljudsku ljepoticu, nego policija ni nakon više od stotinu obavijesnih razgovora i pregledanih sati i sati snimaka s nadzornih kamera nije uspjela otkriti tko je odgovoran za sramotu koja je obišla svijet. Znamo jedino da će HNS biti žestoko kažnjen.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • BROCO 01.07.2015.

    Ajmo policija recite ko je pocinitelj , cemo toliko cekanja naravno ako znate

  • daljinac 01.07.2015.

    Ako nemate ideju što pisati, bolje ništa nego gluposti dosadne !

  • antijugoslavencina 01.07.2015.

    Milicajac Ostoja Rankovic je izdao "zapoved:"Svastiku niko ne sme da dira"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare