To je to što me zanima!

Kukoč: Neću se pokoravati ni Mamiću, niti ikome drugome

Imam ove sezone više golova i asistencija nego neki igrači, koji su pozvani, minuta. Ali neka, doći će i moje vrijeme nakon Kovača, rekao je lijevi bek CSKA Sofije
Vidi originalni članak

Je li moguće da Tonći Kukoč nije ni u B reprezentaciji, pitaju se bugarski mediji nakon odlaska reprezentacije u London.

- To nije normalno. Svi dobro znaju da Zdravo Mamić vodi kolo u Hrvatskoj. E, pa ja se neću pokoravati tom čovjeku niti ikome drugome. Svi to znaju i šute. Kada kažem istinu, onda svi kažu da sam lud. No, ja nemam s tim problema da me vrijeđaju. Moraju se negdje ispuhati, jer doma ne mogu od straha. Ne moram nikada zaigrati, ali mi je barem obraz čist - kaže lijevi bočni bugarskog CSKA.

Od posljednjih 11 utakmica CSKA u čak osam je Kukoč proglašen igračem utakmice. Bugarski mediji proglasili su ga jednim od najboljih stranaca koji je ikada igrao u Bugarskoj.

- Imam ove sezone više golova i asistencija nego neki igrači, koji su pozvani, minuta. Ali, neka, radim dobro i siguran sam da će nakon Kovačeva mandata doći i moje vrijeme - rekao je Kukoč.

Idi na 24sata

Komentari 169

  • 12.11.2014.

    neka nama Kovača za trenera

  • hyndai 11.11.2014.

    Ne vidi se svaka.Bolest.

  • Kejur1111 11.11.2014.

    kako mu nije jasno da sa tim stavom nece dobiti niti predpoziv za repku,a kamo li poziv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare