To je to što me zanima!

Kulušićevi dobili Galatasaray, Ibričiću šok u zadnjoj minuti

U trećem kolu turskog prvenstva Galatasaray je doživio iznenađujući poraz u gostima kod novog prvoligaša Balıkesirspora, čiji je kapetan bivši igrač Šibenika
Vidi originalni članak

Ante Kulušić odigrao je odličnih 90 minuta, a njegov je Balıkesirspor pobijedio lanjskog viceprvaka Galatasaraya 2-0. Ni to što su Wesley Sneijder i ostatak momčadi Cesarea Prandellija imali 66 posto posjeda nije im pomoglo da dođu do gola protiv guste obrane Balıkesirspora koju je predvodio hrvatski stoper .

Domaći su golove zabili iz dvije kontre. Prvo je u 22. minuti pobjegao Sercan Yıldırım , pa u 44. i Gökhan Ünal za konačnih 2-0.

Balıkesiru su to prva tri boda u sezoni , Galatasaray je osvojio četiri u prva tri kola.

Senijad Ibričić igrao je svih 90 minuta za Kayseri Erciyesspor, koji je imao 1-0 protiv Akhisara nakon gola Cenka Alkılıça u 33. minuti. No Theofanis Gekas golovima u 53. i 90. minuti dovodi Akhisar do nova tri boda i iznenađujućeg vrha ljestvice sa sedam bodova .

Može ga skinuti Slaven Bilić , čiji Beşiktaş ima četiri boda uoči gostovanja kod Bursaspora u ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • miljevcanac 21.09.2014.

    a bože dragi koji si ti lik. g fulir ne znaš tko je ante kulušić to je igrač koji je davno trebao biti u reprezentaciji da nije mamića i sličnih njemu koji vode igru kako njima paše a i imaš gosp. po imenu google pa ga pitaj tko je taj igrač možda se iznenadiš

  • NoName1950 21.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gospon fulir 21.09.2014.

    Dobro kakva je ovo vijest, ko je taj Kulušić uopće? O Bože dragi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare