To je to što me zanima!

Kup kralja: Barcelona do finala protiv Almerie s ukupno 8-0...

Barcelona je suvereno ušla u finale prestižnog španjolskog natjecanja. Zabili su Adriano, Thiago i Afellay, jedino zimsko pojačanje kluba i slavili 3-0 u gostima
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone slavili su u uzvratu polufinalne utakmice Kupa kralja protiv Almerije 3-0. Barcelona je u prvom susretu prije tjedan dana slavila s 5-0 na Camp Nou, pa finale uopće nije bilo upitno. Trener katalonskog kluba Pep Guardiola pružio priliku igračima koji inače dobivaju manje prilike, a zvijezde poput Lionela Messija, Xavija ili Davida Ville uopće nije uvodio u igru.

Barcelona je dominirala i s rezervnim sastavom, a u strijelce su se upisali Adriano, Alcantara do Nascimento Thiago i Ibrahim Afellay, jedino ovozimsko pojačanje kluba. Nizozemcu je to bio prvi gol u Barçinu dresu u četvrtom nastupu.

U finalu će Barcelona igrati protiv pobjednika dvoboja između Real Madrida i Seville. Real iz prvog susreta ima prednost 1-0.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • antimadrista 05.02.2011.

    Hm, Kada bude Real igrao mali nogomet na velikom terenu onda bi možda imali šansu. Svjetski i Evropski prvaci,a iz BARCE hamper igrača. Ono što je Raykard postavio to je Pep samo dogradio. -7 temperatura u Madridu.

  • uzvišeni2 03.02.2011.

    chelsea je najbolji

  • MinelSelman 03.02.2011.

    FCB: haj vam' real da ti barcelona nešto da....još jednu lekciju "vi se okrenete, petak već u golu"

Komentiraj...
Vidi sve komentare