To je to što me zanima!

Kup Uefe - Hajduku remi protiv Depora na Riazoru

Nogometaši Hajduka napravili su odličan uspjeh u španjolskoj La Coruni. Odigrali su s Deportivom 0-0 što ima daje velike izglede za prolaz dalje
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka postigli su vrlo dobar rezultat u La Coruni. Odigrali su 0-0 u prvoj utakmici drugog pretkola Kupa Uefe što im ostavlja odlične izglede za prolazak dalje na Poljudu u uzvratnom susretu.
Nijedan ni drugi sastav nisu imali nekih izrazitih prilika u prvom dijelu. Hajduk se postavio vrlo čvrsto i organizirano, a Deportivo nije uspjevao probiti obranu Splićana. Splićani su u petoj minuti zaprijetili Deporu kad je Rubil prošao i dodao do Gabrića, koji se spetljao s loptom.
Sudac je u devetoj minuti utakmice ošteti Hajduk jer je domaćem golmanu Aranzubiji trebao pokazati crveni karton zbog igranja rukom izvan svog kaznenog prostora.
U 17. minuti polušansa za Španjolce, kad na jednu ubačenu loptu na samo dva metra od Subašića kasni Alberto Lopo.
Do kraja poluvremena vidjeli smo još nekoliko poluprilika s obje strane, ali nije bilo golova.
Drugi dio bolje otvara Hajduk, pogotovo mladi Tičinović koji je prvo sjajno prošao i dodao povratnu loptu za Kalinića u kazneni prostor, ali Hajdukov reprezentativac ne stiže do nje.
Minutu kasnije opet Tičinović odlično s desne strane upošljava Oremuša, koji puca, a vratar Aranzubia odbija loptu u korner. Bio je to prvi udarac Hajduka u okvir gola.
Odmah potom sijeva pred Hajdukovim vratima, ali odlično Subašić brani dva udarca Španjolaca.
Do kraja smo vidjeli smo još nekoliko dobrih prilika Španjolaca, ali je Subašić opet ostao koncentriran. Hajduk je odigrao vrlo dobru utakmicu što mu daje velike izglede u uzvratu. Uzvrat je na Poljudu 28. kolovoza.

DEPORTIVO: Aranzubia - Lopez (Omar Bravo), Castro (Julian de Guzman), Lopo - Pablo, Sergio, Rodriguez, Filipe - Lafite, Valeron (Jimenez Tejada Xisco), Riki
HAJDUK: Subašić - Rubil, Maloča, Živković, Gabrić - Tičinović (Strinić), Skoko, Andrić, Oremuš (Linić) - Ibričić (J. Buljat), Kalinić





Idi na 24sata

Komentari 10

  • nogometas05 15.08.2008.

    Moram reagirati na ovaj tovarski clanak bez obzira na milijun pokuda od strane torcide4ever i njegove sekte..sta vam to sve vrijedi kad cete u Splitu dobit gol,zavrsit ce nerijeseno i ispast cete!!Ako kojim cudom i prodjete u zadnje pretkolo(gdje Dinamo vec jeste)nemate ama bas nikakve sanse za dalje!A vec sljedecu tekmu u Rijeci cete glatko podimit-zivi bili pa vidjeli!

  • Ferenc16 15.08.2008.

    slažem se sa M.A.S.H-om dobro je on to uočio.... svaka čast Hajduče samo da proradi napad i sve bu dobro ... zake ne igrate tak svaku tekmu!!!!????

  • shadowq 15.08.2008.

    Šta se rugate sad Dinamu?tamo gdije vi trebate doći preko Deportiva Dinamo se već nalazi zato šutite kad neke stvari neznate

Komentiraj...
Vidi sve komentare