To je to što me zanima!

Nogometaš dao 70.000 eura za liječenje bolesnog dječaka (4)...

Dušanu je bilo preostalo samo tjedan dana života ako se ne podvrgne hitnoj operaciji, a za tu operaciju je bilo potrebno skupiti 200 tisuća eura. Veliko srce pokazao je Nemanja Matić doniravši svotu koja je falila.
Vidi originalni članak

Dječak iz Srbije Dušan Todorović (4) boluje od najagresivnijeg oblika tumora - neoblasma. Kako bi se spasio, potrebno ga je bilo što prije operirati, a kako piše Kurir, veliku financijsku pomoć poslao je srpski reprezentativac Nemanja Matić! 

Dušanu je bilo preostalo samo tjedan dana života ako se ne podvrgne hitnoj operaciji, a za tu operaciju je bilo potrebno skupiti 200 tisuća eura. Cijela Srbija ubrzo se angažirala i počeli su sa skupljanjem novca.

Organizirane su razne humanitarne akcije, svi su davali koliko su mogli, no i dalje nije bilo dovoljno novca za operaciju. A onda se u akciju uključio Matić i uplatio preostalu svotu od 70 tisuća € kako bi Dušan mogao ići na zahvat o kojem mu život ovisi. 

Igrač Manchester Uniteda pokazao je veliko srce, a ovo mu nije prvi put. Ovom gestom može spasiti život mališanu kojeg je ni krivog ni dužnog napala zla bolest. Jer život djeteta jer najbitniji

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 24.09.2018.

    Mozemo li to usporediti sa skupljanjem potpisa na lopti..??

  • renato34 22.09.2018.

    Njemu je to dati kao nama 10 € Mnogo više nogometaša donira novac samo što to ne pišu

  • nolekralj 21.09.2018.

    bravo Nemanja kapa dolje, veliki si humanista da je takvih više u našem društvu gdje bi nam bio kraj, zašto neki političar ne uplati toliku lovu za nekoga kome je potrebno, oni samo pune svoje dzepove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare