To je to što me zanima!

Kurir: Sramota! Čelnici Crvene zvezde i Partizana moraju otići

Čelnici nemaju pojma kako se vode takvi divovi kao što je Crvena zvezda, rekle su legende Zvezde i Partizana, a Kurir je sve to obogatio osmrtnicom za ta dva kluba
Vidi originalni članak

Na poprilično morbidan način jučer je Kurir na svojim stranicama opisao stanje u srbijanskom nogometu. Oni su naime objavili pravu osmrtnicu.

Uz slikoviti prikaz spominju se i legende Crvene zvezde i Partizana Dušan Savić i Ivan Golac, koji smatraju da su uprave dvaju klubova glavni krivci za debakl srbijanskog nogometa u razigravanju za Europsku ligu.

- Čelnici nemaju pojma kako se vode takvi divovi kao što je Crvena zvezda. Dovode se igrači iz egzotičnih zemalja umjesto da se forsiraju domaći talenti. Tuga i sramota – složan je srpski dvojac u ocjeni stanja.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Lipov hlad_1 28.08.2011.

    ne smatram ja ovo neuspjehom

  • miki-vz 28.08.2011.

    ovdje je mala razlika...partizan je osramoćen jer je izgubio protiv amatera, a zvezda...pa šta hoćete? robi je igrao protiv rennesa??? pa taj klub vrijedi 100 milijona eura i borit će se za vrh francuske lige i euro-lige, zvezda je odigrala po meni svoj maksimum i ovo je njena trenutna realnost partizan je imao po meni najbolji ždrijeb od svih ex-yu klubova, maribor je dobio rangers, dinamo malmo, zvezda rennes a partizan shamrock rovers, ekipa koja jedva vrijedi 2 milijona eura i koja je spašena od bankrota donacijom navijača od 40€??? pa ovo je sramota za upravu partizana, ali nešto tako se i događalo kod nas, pogotovo kada se proda 15 igrača iz prve postave

  • teodora 28.08.2011.

    Mislim da su do sad komentari Dubrave i Nizozemca rekli sve!! Kakav je takav je, naš je i pišite o našem nogoetu i HNL-u te našim igračima koji su vani, vjerujte imali bi dovoljno materijala!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare