To je to što me zanima!

Kustić: Lovren je bio od iznimne važnosti za mlađe igrače, vrata će mu uvijek biti otvorena

Davao je značajan doprinos stvaranju pozitivne, zabavne i poticajne atmosfere, a iako će sada nedostajati kao igrač, siguran sam da će i dalje biti uvijek blizu reprezentacije, rekao je Kustić
Vidi originalni članak

Prije nego što je objavio oproštajno pismo, Dejan Lovren (33) je o svojoj odluci obavijestio predsjednika Saveza Marijana Kustića i izbornika Zlatka Dalića.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dejanu prije svega želim zahvaliti na svemu što je dao hrvatskoj reprezentaciji od svog debija u listopadu 2009. godine. Pamtit ćemo njegove briljantne igre na svjetskim prvenstvima 2018. i 2022. godine, na kojima je bio jedan od stožernih igrača hrvatske reprezentacije u tim povijesnim uspjesima našeg nogometa - istaknuo je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

POGLEDAJTE VIDEO: PRISJETIMO SE KAKO JE LOVREN VODIO FEŠTU U SVLAČIONICI VATRENIH

- Osim važne uloge na terenu, Dejan je bio jedan od lidera naše svlačionice - njegov borbeni, odlučan i samopouzdan gard bio je od iznimne važnosti za naše mlađe igrače. Davao je značajan doprinos stvaranju pozitivne, zabavne i poticajne atmosfere, a iako će sada nedostajati kao igrač, siguran sam da će i dalje biti uvijek blizu reprezentacije. Dejanu od srca želimo sve najbolje u nastavku karijere, puno uspjeha i zdravlja, a vrata hrvatske reprezentacije - za koju je nastupao s puno ponosa - uvijek će mu biti otvorena", zaključio je predsjednik Kustić.

Lovren je s hrvatskom nogometnom reprezentacijom osvojio dvije medalje,odigrao 78 nastupa zabivši pet golova, a na Instagramu je objavio da više neće igrati za 'vatrene'. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 23.02.2023.

    Gospodin Kustić nek se Dejan vrati u klubić iz Međunožja gdje ga čekaju 4 navijača

  • Dalmatinski čovik 23.02.2023.

    Kustiću odlazi iz Hr nogometa

  • NP niko pitur 23.02.2023.

    širi se stožer

Komentiraj...
Vidi sve komentare