To je to što me zanima!

Kustić na sastanku s elitnim HNL sucima uoči završnice prvenstva

Sucima sam poručio da ih želimo zaštititi od svakog oblika pritiska te im omogućiti da svoj posao obavljao najbolje što umiju, rekao je čelni čovjek Hrvatskog nogometnog saveza
Vidi originalni članak

U Sesvetama je održan sastanak sudaca elitne skupine kojeg je sazvao povjerenik za određivanje sudaca Hrvatske nogometne lige Ivan Novak, a kojem je prisustvovao i predsjednik HNS-a Marijan Kustić. Nakon recentnih događaja, povjerenik za određivanje sudaca Ivan Novak i Komisija nogometnih sudaca održali su sastanak sa sucima elitne skupine.

Dijelu sastanka je nazočio i predsjednik HNS-a Marijan Kustić, koji je sucima dao maksimalnu podršku uoči završnice natjecanja te ih pozvao na homogenizaciju i maksimalnu koncentraciju.

- Sucima sam poručio da ih želimo zaštititi od svakog oblika pritiska te im omogućiti da svoj posao obavljao najbolje što umiju. Osuđujemo sve oblike prijetnji i verbalnog nasilja te sam ih pozvao da sve takve situacije prijave nadležnim tijelima i HNS-u, pri čemu će od nas imati maksimalnu zaštitu u tom pogledu. S druge strane, očekujemo od njih maksimalni fokus te kvalitetno i dosljedno suđenje u završnici prvenstva, kao i da njihova komunikacija bude primjerena odgovornoj ulozi koju obavljaju - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • KEŠŠ 08.03.2024.

    Upravo je Kustić glavni problem hrvatskog nogometa i njegovo nečinjenje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare