To je to što me zanima!

Kustić primio Zajeca: 'Dinamo je učinio puno za klupski nogomet'

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić ugostio je delegaciju Dinama, predvođenu novoizabranim predsjednikom Velimirom Zajecom...
Vidi originalni članak

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić bio je među prvima koji je ćestitao Velmiru Zajecu na pobjedi. Sad je i službeno, u ime HNS-a, primio Zajeca i delegaciju Dinama.

- Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti Velimira Zajeca i suradnike i poželjeti im uspjeh u radu. Dinamo je kroz svoj rad s mlađim uzrastima razvio puno hrvatskih reprezentativaca, a kroz uspjehe u Europi je učinio puno za hrvatski klupski nogomet te sam predsjedniku Zajecu poželio da klub u ta dva segmenta djelovanja i dalje napreduje. HNS-ova vrata su otvorena svim klubovima za suradnju, otvorenu i konstruktivnu komunikaciju, a to je poruka koju sam podijelio i s predsjednikom Zajecom - rekao je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Velimir Zajec dobio je brojne čestitke i na početku mandata ima jako puno posla. No, rado je prihvatio poziv HNS-a.

- Hvala predsjedniku Kustiću i suradnicima na čestitkama i dobrim željama. Hrvatski nogometni savez postiže odlične rezultate, posebno kada govorimo o hrvatskoj reprezentaciji, a pritom Dinamo i naši igrači imaju nezaobilaznu ulogu te ćemo se truditi da i dalje stvaramo igrače takve reprezentativne razine. Razgovarali smo o daljnjem razvoju HNL-a, gdje sam siguran da Savez i svi klubovi, uključujući Dinamo, dijelimo ambiciju da nam liga nastavi rasti i jačati u svim segmentima - rekao je predsjednik Dinama Velimir Zajec.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Golubovi kamen 19.03.2024.

    A tek za hrvatsku reprezentaciju .....

  • KešićIsBack 18.03.2024.

    Jel dogovoreno pošteno suđenje ?????

  • RedDoor 18.03.2024.

    Je li Osijek trebao dobiti jedanaesterac nedavno izgleda nakon situacije Catherine Matković, a situacija Ristovski Nejašmić!? Je li ok dosuđen jedanaesterac na Baturini, jer je rečeno da se više lagani kontakti neće svirati kao jedanaesterci izgleda? Sudac utakmica Hajduk Lokomotiva izgleda slabo odsudio utakmicu. Prvo nije svirao izgleda par čistih prekršaja na igračima Hajduka na početku utakmice, tu je nastala nervoza, drugo izgleda potencijalni jedanaesterac u 20. minuti za Hajduk nedosuđen. Treće drugi žuti karton Mikanoviću je izgleda prestrogo dosuđen, to je usmjerilo utakmicu izgleda. Četvrto jedanaesterac je trebalo ponoviti. Bome ima toga izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare