To je to što me zanima!

Kyrgios i Bouchard na terenu poput zaljubljenih golupčića

Srdačni pozdravi nakon odigranog boda, često smješkanje i zaigrano 'udaranje' ručnicima na klupi između gemova izgledalo je kao prvi izlazak, a ne prvo kolo...
Vidi originalni članak

Australski tenisač Nick Kyrgios i Kanađanka Eugenie Bouchard ukrali su show u susretu miješanih parova na US Openu. Srdačni pozdravi nakon odigranog boda, često smješkanje i zaigrano 'udaranje' ručnicima na klupi između gemova izgledalo je kao prvi izlazak, a ne prvo kolo Grand Slama.

Kyrgios je nakon incidenta s Wawrinkom i našom Donnom Vekić, čini se, jedva dočekao, malo pozitivnog PR-a. 

- Bilo je jako zabavno. On je jednostavno zabavan dečko. Smijala sam se cijelo vrijeme - rekla je Eugenie nakon meča kojeg svi masovno komentiraju na društvenim mrežama kao pravo 'flertanje s reketima'. 

Svitolina i Sitak uzeli su im prvi set 7-5, no golupčići su se ipak vratili te na kraju slavili 6-3 i 10-3 u trećem setu. U osmini finala čekaju ih Hingis i Paes, a javnost se pita kako će izgledati prvi spoj i što će se dogoditi na ključnom, trećem spoju. Dođu li do uopće tamo... 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • felipe 06.09.2015.

    on taman, ona svijetla...bit' će to lijepa dječica...

  • David Ekci Jr. 05.09.2015.

    Debil će sprčit, a da je običan lik mogao bi samo seljanke neke krezube lovit...

  • RR11 05.09.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare