To je to što me zanima!

Kyrgios poludio zbog Đokovića: Jeste li vidjeli kako se ponaša?

'Ne razumijem vas, pa jeste li vidjeli kako Novak napucava loptice, kako se ponaša prema skupljačima loptica? Zašto to nema toliki odjek kao moje ponašanje? Ajde, recite da nisam u pravu?', rekao je Kyrgios
Vidi originalni članak

Australski tenisač Nick Kyrgios (ATP 39.) diže puno pompe gdje god se pojavi. Naravno, ne zbog tenisa, koliko do ekscentričnog i devijantnog ponašanja. 

Nije tajna da Australac ne voli pola teniskog svijeta, a na piku mu je ovih dana srpski tenisač Novak Đoković. Igrao je na turniru u Queensu s kojega je ispao od Auger-Aliassimea.

Novinari su ga pitali koji bi savjet uzeo od Novaka Đokovića, a Kyrgios je odjednom poludio.

- Zašto bih? Što bi mi on to rekao? Što mislite da bi mi rekao kada bih otišao kod njega po savjet? Što to on meni može reći - ponavljao je Kyrgios.

Objasnio je potom da ga žalosti što ga se predstavlja kao lošeg dečka svjetskog tenisa jer svi rade više-manje isto što i on.

- Ne razumijem vas, pa jeste li vidjeli kako Novak napucava loptice, kako se ponaša prema skupljačima loptica? Zašto to nema toliki odjek kao moje ponašanje? Ajde, recite da nisam u pravu - dodao je australski tenisač.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • plik 01.07.2019.

    jedino kaj znam, štrašno je velika šteta kaj se Nick troši na gluposti, a ne prihvati tenisa ozbiljno. mislim da ima opako puno potencijala biti jedan od najvećih.. !! da malo "pročisti" glavu i da trenira pola koliko Novak ili onaj koktelaš Nadal, pomeo bi ih bez frke...

  • plik 01.07.2019.

    koliko je tko "gospodin" u sportu možeš vidjeti samo kad mu nejde.. lako je biti "velik" kad pobjeđuješ..

  • lord of the rings 26.06.2019.

    Kirgios the great

Komentiraj...
Vidi sve komentare