To je to što me zanima!

Kyrgios: Zaboli me za Masters, sudac, sviraj kraj da mogu kući

Komentari mi nisu bitni. Da pričaju nešto pametno, bili bi uspješni, a ako im se ne sviđa kako igram, neka odu, rekao je Nick Kyrgios nakon jedne od najsramotnijih epizoda u modernom tenisu
Vidi originalni članak

Nick, ne možeš se tako ponašati, ovo je profesionalni turnir, rekao je sudac bahatom autralskom tenisaču koji je puštao meč Mishi Zverevu u drugom kolu u Šangaju.

- Daj, samo sudi kraj da idem doma - odbrusio mu je Nick Kyrgios, koji je uz minimalni napor izgubio od Zvereva 6-3, 6-1. Zapravo, s obzirom da mu je radijus kretanja bio kao sucu na kuglačkom turniru, Kyrgios je još osvojio i dosta gemova.

Prgavi Australac na turniru u Šangaju autor je jedne od najsramotnijih epizoda u povijesti modernog tenisa. Šetao se, nije mu se dalo igrati, a na jednu break loptu samo je lagano prebacio lopticu nakon čega ga je sudac upozorio.

Ni to nije pomoglo.

U drugom setu zakačio se s nekim iz publike.

- Poštuj igru - zaderao se netko iz publike.

- Hoćeš ti igrati? Ne? Onda sjedni i začepi - rekao mu je Kyrgios.

Ako vam se ne sviđa kako igram, otiđite...

Mnogi ljubitelji tenisa s pravom su bili ogorčeni nakon nove sramote očito neodgojenog igrača i traže da ga ATP doživotno izbaci iz tenisa. Kyrgiosa nisu previše pogodili zvižduci bijesnih navijača dok je napuštao teren.

- To me uopće ne interesira. Njihovi komentari su mi nebitni. Da pričaju nešto pametno, bili bi uspješni - ispalio je Kyrgios na presici nakon meča i nastavio:

- Ništa ne dugujem gledateljima. Moj stil igre je moj izbor. Ako vam se to ne sviđa, nemojte dolaziti na moje mečeve. Ili ako ste već tamo, otiđite. Ako su svi tako dobri u davanju savjeta, zašto nisu uspješni kao ja? Ako me želiš gledati, kupi kartu. Znate da sam nepredvidljiv, no mirno spavam noću - dodao je Australac.

Njegov talent nikad nije bio upitan, trenutno je 14. igrač svijeta, ali stav i ponašanje...

Pitali su ga želi li se uopće kvalificirati za završni turnir osmorice najboljih u Londonu.

- Da budem iskren, baš me briga za to - odgovorio je Kyrgios.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • hadred18 13.10.2016.

    Čovječe, koliko djece, ljudi želi postati profesionalni sportaš, dok ovaj debil, umjesto da bude zahvalan da može svugdje putovat, igrati sa najboljim igračima svijeta, zaradit ogromne pare, on se ovako zahebava prvenstveno sa ljudima koji su kupili kartu da gledaju susret, svojim fanovima, bilo kojem ljubitelju tenisa. Nije zaslužio ništa drugo, nego doživotno izbacivanje iz tenisa, i sve novce oduzeti ! Bahati debil.

  • 12.10.2016.

    Voli indijanac tankirati s vremena na vrijeme. Može imati talenta kolko hoće,ali ništa od no.1 dok ne sredi glavu obične protuhe

  • KingTroll 12.10.2016.

    Sramota, ovo na dozivotno izbacit iz tenisa, ako ti se ne igra nemoras, mogo si odma predat, ali ovakve gluposti ne radit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare