Obavijesti

Sport

Komentari 18

Sramota za sport! Pogledajte što je napravio klaun Kyrgios

Sramota za sport! Pogledajte što je napravio klaun Kyrgios
1

IZBACITE GA IZ TENISA Mnogi ljubitelji tenisa ogorčeni su novim ispadom Nicky Kyrgiosa koji je u Kini glumatao i namjerno puštao poene, svađao se sa sucem i publikom...

VIDEO

Nevjerojatno da ovakav čovjek ima navijače, a još je nevjerojatnije je da takvog klauna nisu doživotno izbacili iz tenisa. Kompletan idiot, samo je jedan od komentara na ponašanje Nicka Kyrgiosa u Kini na meču protiv Mische Zvereva.

"Sudi kraj da mogu ići doma"

Prgavi australski tenisač grčkih korijena izgubio je od Zvereva u 2. kolu 6-3, 6-1. Namjerno je puštao, glumio da ne može dohvatiti servise od 150 km/h, svađao se s publikom... Njegovo odvratno ponašanje izazvalo je lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi smatraju kako bi ga trebalo izbaciti iz tenisa.

Odbrusio navijaču: Sjedi i začepi!

- Sudi kraj da mogu doma - rekao je Kyrgios sucu prilikom promjene strana.

Sukobio se i s jednim gledateljem kojem je bilo dosta njegovog glupiranja.

- Trebao bi imati poštovanja prema tenisu i sportu - dobacio je Kyrgiosu netko iz publike, a bahati Australac mu je odbrusio:

- Hoćeš ti igrati? Ne? Onda sjeti i začepi.

Kyrgios je na svoj servis u prvom setu kod 3-1 za Zvereva samo lagano prebacio lopticu i pustio da njemački tenisač osvoji poen. Sudac ga je upozorio da ne smije puštati što je iznenadilo Australca pa je krenuo u raspravu.

Micsha Zverev dobio je taj set sa 6-3, a u drugom je pomeo Kyrgiosa koji se očito borio s glasovima u glavi.

Pustio i zadnji poen

Uvrijedio Donnu Vekić

Nick Kyrgios došao je na naslovnice ne zbog svog teniskog talenta, već zbog bezobraznog i sramotnog ponašanja koje nema previše veze sa sportom.

Lani je Stanu Wawrinki tijekom meča dobacio: "Kokkinakis ti je bio s djevojkom", aludirajući na Osječanku Donnu Vekić koja više ne krije da je u vezi sa Švicarcem.

ATP ga je nakon tog incidenta kaznio s 10.000 dolara, a australski Davis Cup izbornik izbacio ga je iz sastava i poručio mu da se posveti psihičkom i  profesionalnom razvoju. No odgoj dolazi od kuće pa je Kyrgios nastavio po svom. 

Imao je nekoliko ispada, psovao je na terenu i vrijeđao suce, pokazivao je manjak poštovanja prema protivnicima i navijačima.

Tenis je gospodski sport, Kyrgios nema što tražiti u njemu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'