To je to što me zanima!

L. Beenhakker: Znam da me u Poljskoj čeka pakao

Poljski izbornik razočaran je raspletom ovog Eura, na kojem je njegova momčad osvojila samo jedan bod i nije bila ni sjena momčadi iz kvalifikacija
Vidi originalni članak

Beenhakker je na veliko natjecanje doveo i treću reprezentacije. Nakon Nizozemske (SP 1990.) i Trinidada i Tobaga (SP 2002.), vodio je i Poljsku. No broj pobjeda i dalje je isti - nula!
- Imali smo velike ambicije, a naše igre u kvalifikacijama davale su nam za pravo da ih imamo. No protiv Hrvatske su me svi razočarali, nisu igrali dobro. Ne znam kako da to objasnim, možda je najbolje reći da to nije bio njihov trenutak. I sad me svi pitaju zašto nije igrao ovaj, zašto je igrao onaj, a poslije Njemačke bilo je potpuno obrnuto. Uvijek će netko postavljati takva pitanja, ali jasno je da nismo bili dobri.
Pritisak poljski medija posljednjih je dana bio golem. No Nizozemac je svjestan da ga najgore tek čeka.
- Svjestan sam i da me u Poljskoj čeka pakao, da mnogi sad traže moj odlazak. Ali spreman sam na to, ista stvar čekat će i Donadonija ili Domenecha, to je u našem poslu tako. No ja sam lani potpisao novi ugovor i teško mi je sad pričati što će biti dalje.
Beenhakker je zanimljivo opisao šanse Hrvatske u nastavku natjecanja. Dominirala je riječ 'autsajder'.
- Što se Hrvatske tiče, već kod ždrijeba sam rekao da je ona prvi autsajder turnira, to mislim i sad. To je izuzetno talentirana momčad i ako Bilić uspije taj talent držati na okupu, da igrači ne igraju za sebe, onda može napraviti svašta, svakoga pobijediti i doći daleko - misli Leo Beenhakker.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 17.06.2008.

    Ti gospodine Beenhakker ne zaboravi da su poljaci trazili glave Balacka i Loewa, ali mislim da ce sad uzeti tvoju. To treba da te brine, a HRVATSKU ostavi, jer mora ici naprijed, ne obaziruci se na jadne i jalne poljake na celu s tobom.

  • Barney 17.06.2008.

    nasa reprezentacija je u vise navrata pokazala i DOKAZALA da moze pobijediti svakoga....ali pokazala je i svoje slabe strane ..znaci mozemo i izgubiti od svakoga na ovome Euru...tu nitko nije dosao na dobar dan i lijepe oci...svi su imali teske kvalifikacije i dosli ovamo kao prvaci ili doprvaci skupine...svi su opasni...ali reci za jednu Hrvatsku nakon svih tih rezultata koji su iza nas da je AUTSAJDER...TO JE IDIOTIZAM...pa nismo slucajno pobijedili 2 puta Engleze...Rusi nam u 2 utakmice nisu napravili niti jednu ozbiljnu gol sansu...iz Izraela nitko nije odnio dugo vremena sva 3 boda...ni Rusi ni Englezi...ALI JEDNA HRVATSKA JE TAMO POBIJEDILA.....prosle kvalifikacije je Svedska bila nepobjediv domacin...dosla je Hrvatska i pobijedila 0-1...prosli smo skupinu na ovome Euru sa 9 BODOVA...POLJSKU SMO DEKLASIRALI SA REZERVAMA...Portugal je promijenio 5 igraca i dobio 2 komada...mi mijenjali 9 igraci i razmontirali prvu ekipu Poljske....samo IDIOT moze reci za Hrvatsku da je AUTSAJDER..

  • nix_zgd 17.06.2008.

    pa čovjek je dobro rekao...pokraj italije, francuske, nizozemske, njemačke, portugala i španjolske jesmo autsajderi!! svaka nam čast na 3 mjestu u svijetu prije 10 godina ali to nema veze s ovom repkom...i ova izjava ti nije objektivna nego je navijačka i patrijotska..ja znam da možemo sve pobjedit ali u očima drugih smo bili i vjerovatno još uvijek jesmo autsajderi

Komentiraj...
Vidi sve komentare