To je to što me zanima!

L. Červar: Bili smo u pravu što smo pomladili momčad

Nakon još jednog trijumfa i plasmana u finale Červar je bio zadovoljan unatoč svim nedaćama. Pomlađivanje se pokazalo kao pun pogodak...
Vidi originalni članak

Unatoč svim kritikima Červar je odveo svoje 'kauboje' do još jednog finala na velikim natjecanjima. Lino je istaknuo sve naše probleme na ovome EP-u.
- Došli smo s uvjerljivo najmlađom reprezentacijom, ozlijeđena su nam dva ključna igrača, Valčić i Lacković. I opet se borimo za europsko zlato, to dokazuje da smo od početka bili u pravu glede pomlađivanja reprezentacije!
Pred današnje finale s Francuzima (17.30 sati) Červar je rekao:
- Imam veliki respekt prema Francuzima i treneru Onesti. Njihovi uspjesi potvrđuju najvišu klasu, veliki su nam to rivali. Francuzi su u ovom trenutku jači od nas, to moram priznati. Ali nadam se da će moji dečki pronaći snage jer svi su iscrpljeni...
No, bez obzira na sve nije ni Hrvatska bez aduta, možda baš presudi glad mladih igrača za medaljama i dokazivanjem.
- Ne znam kako ću se suprotstaviti Francuzima, morat ću nešto smisliti preko noći, govorio je Lino odmah nakon polufinalne pobjede nad Poljacima i nastavio:
- Balić je fizički iscrpljen, isto kao i ostali igrači, molim se da nam noge izdrže u finalu. Psihološke snage imamo, idemo se boriti pa šta bude, stisnuti zube i do kraja... Vjerujem u svoje mladiće, neće stati sad kad smo na korak do zlata.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • labelwriter 31.01.2010.

    jaki smo, ali francuzi isto nisu losi!!! bice tesko ali vjerujem u nasu momcad :)

  • baka22 31.01.2010.

    tratuljonac ne mori( kome tratuljonac ide na zivce jer je naporan sa politickim glupostima nek udari minus ili plus)

  • Zeljk0 31.01.2010.

    Našim reprezentativcima svaka čast ali od Červara mi se sere!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare