To je to što me zanima!

L'Equipe: Tudor ipak preuzima Napoli. Ovo su detalji dogovora

Tudor će vrijeme do preuzimanja momčadi iskoristiti za "skeniranje" stanja kako bi dobio jasnu sliku na koga može, a na koga ne može računati u sljedećoj sezoni
Vidi originalni članak

Napoli je u ponedjeljak potvrdio Waltera Mazzarrija (62) kao novog trenera. Prekaljeni stručnjak ugovor je potpisao do kraja sezone. Jedan od kandidata bio je i Igor Tudor (45), ali Fabrizio Romano javio je da je Hrvat inzistirao na dvogodišnjoj suradnji.

POGLEDAJTE VIDEO: Tudor u Marseilleu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priča s dolaskom Tudora podno Vezuv ipak nije gotova. L'Equipe javlja da su predsjednik talijanskog prvaka Aurelio De Laurentiis i hrvatski strateg dogovorili dvogodišnju suradnju, ali tek od ljeta.

Tudor će vrijeme do preuzimanja momčadi iskoristiti za "skeniranje" stanja, kako bi dobio jasnu sliku na koga može, a na koga ne može računati u sljedećoj sezoni.

Popularni Tušo posljednji angažman imao je u Marseilleu. Francuski klub vodio je u 48 utakmica uz učinak od 27 pobjeda, sedam remija i 14 poraza. Ljetos je odlučio dići sidro zbog sukoba s navijačima i igračima.

Posao u Napoliju bio bi mu definitivno najveći u dosadašnjoj karijeri, u kojoj je još vodio Hajduk, PAOK, Udinese, Karabükspor, Veronu, Galatasaray te spomenuti Marseille. 

NIŠTA OD DOGOVORA Tudor ipak neće preuzeti Napoli! Evo na koje uvjete nije pristao SASTANAK S PREDSJEDNIKOM KLUBA Igor Tudor viđen u zračnoj luci! Preuzet će talijanskog prvaka?

Idi na 24sata

Komentari 1

  • đuro kojotovski 15.11.2023.

    već sad se zna da neće računati na Osimhena koji garant odlazi.. otići će još neki dobri igrači, a zapravo je pitanje koliko može skautirati igrače koje bi doveo i koji mu mogu pomoći da Napoli ostane pri vrhu talijanskog nogometa.. ali gore od ove sezone vjerojatno neće biti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare