To je to što me zanima!

L. Kalinić nije lovio argentinske zvijezde: Taj dres ne mijenjam

Na portalu Tribina.hr gostovao je Lovre Kalinić. Mladi golman Hajduka odgovarao je na pitanja čitatelja, a najviše ih je zanimalo kako su izgledale utakmice Hrvatske
Vidi originalni članak

Poslije utakmice s Argentinom bilo je pitanje tko je na kraju razmijenio dresove s Leom Messijem, a tko s ostalim argentinskim zvijezdama. Među onima koji nisu bili raspoloženi za razmjenu bio je hrvatski golman. 

- E taj se dres ne mijenja - odgovorio je Lovre Kalinić čitateljima na portalu Tribina.hr, aludirajući na to da će čuvati dres u kojem je debitirao za hrvatsku reprezentaciju. 

- Osjećaj je bio vrhunski! Nije bilo nikakve treme, baš sam uživao u tom spektaklu. Lešković i Jedvaj dali su mi sigurnost, bez obzira što nije bilo uigranosti između svih nas. Dobro je to funkcioniralo. 

Kalinić nije htio izdvojiti nikog od svojih kolega iz B reprezentacije, ponovio je da protiv Messija nije imao nikakve šanse kod penala, a zanimljiv je odgovor i na pitanje je li pripremio šalabahter kao Jens Lehman prije osam godina. 

- Za svaku utakmicu gledam videa, proučavam protivnika, ali ne pucaju uvijek svi u istu stranu. Za Messija vjerojatno ni ne postoji šalabahter. 

Objasnio je i kako se osjećao u Milanu u trenucima kad su navijači iz Hrvatske izazvali prekid. 

- Sigurno da nije bilo ugodno. Imali smo dominaciju, bili smo bolji od Italije, svi smo komentirali da smo bili bliže drugom golu nego Talijani

Iako bi volio nastupiti za reprezentaciju i u kvalifikacijskom ogledu, ne želi se gurati ispred trenutačnog broja jedan. 

- Mislim da nema razloga za promjenu golmana, Subašić radi vrhunski posao!

Ostale odgovore na pitanja čitatelja pročitajte na tportalu.hr.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • tusam 20.11.2014.

    mlad je i doci ce njegovo vrijeme...mislim da takvog golmana nismo vec dugo imali...odličan!!

  • Venucci 19.11.2014.

    barem se za golmane ne trebamo bojati, ima ih par dobrih.

  • Frane10 19.11.2014.

    Majstore... vidi se di brani čovik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare