To je to što me zanima!

L. Modrić igrač utakmice u pobjedi protiv Blackburna

Londonski dnevnik The Times nagradio je Luku Modrića epitetom igrača utakmice između njegova Tottenhama i Blakcburna u 30. kolu Premiershipa
Vidi originalni članak

Tottenham je slavio na svom White Hart Laneu s 3-1, te osvojio nove važne bodove u utrci za četvrto mjesto koje na kraju sezone vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. Kranjčar i Ćorluka odradili su cijelu utakmicu u dresu Tottenhama, dok je Luka Modrić izašao iz igre u 89. minuti. The Times je 'talentiranog malog Luku Modrića', kako sami pišu, ocijenio s osmicom, te proglasio za najboljeg igrača dvoboja. Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka, koji su sudjelovali u akciji kod prvog gola (Kranjčar je izveo korner, Ćorluka najviše skočio i prenio Defoeu, koji je lako poentirao iz blizine), dobili su obojica ocjenu šest. Nikola Kalinić, koji je odigrao cijelu utakmicu za Blackburn, dobio je slabu peticu u Timesu.
Zanimljivo da je Sky Sport sasvim drukčije vidio učinak trojice Tottenhamovih Hrvata i jednog Blackburnovog. Ćorluka i Kranjčar zaradili su sedmice, a Modrić tek šesticu oz objašnjenje – 'nije bio u svom najboljem izdanju'. Kalinić je, pak, zaradio sedmicu, najbolju ocjenu kod Roversa!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DariojeNapusen 14.03.2010.

    slažem se siljota...po meni je BALE bio igrac utakmice...imo je preko 10 prodora i napravio 5 zicera...:))

  • Siljota 14.03.2010.

    Gledao sam tekmu, i Modrić definitivno nije bio igrač utakmice. Bili su bolji od njega i Bale, Palacios, a i Pavljučenko koji je zabio 2 gola.

  • v3c 14.03.2010.

    nije bio penal nad baleom...bacio se...ali je bio igrač utakmice...onaj starac mu je mogo samo u leđa gledat :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare