To je to što me zanima!

Labrović: Livaja mi je zabio tri-četiri penala, bilo je i vrijeme... Simić: Najveći smo si neprijatelj

Nikad nisam sumnjao u suigrače i momčad. Siguran sam da ćemo se skupiti nakon ovog naivnog poraza i pokazati kvalitetu u subotu u Varaždinu, rekao je stoper Hajduka nakon poraza od Rijeke
Vidi originalni članak

Devetnaest penala zaredom zabio je Marko Livaja od promašaja za Hrvatsku U-20 na Svjetskom prvenstvu 2013. do utakmice protiv Gorice u listopadu prošle godine, kad mu je obranio Ivan Banić. Tu su za najboljeg igrača lige počeli problemi.

Livaja je potom zabio Osijeku s bijele točke, ali je promašio dva od iduća tri, protiv Japana na Svjetskom prvenstvu i onaj drugi protiv Rijeke u 98. minuti koji bi Hajduku donio remi. Prvi je realizirao, ali pokazao se nevažnim.

POGLEDAJTE VIDEO: Bjegunac pjeva Torcidinu himnu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nediljko Labrović postao je junak Rijeke i sačuvao pobjedu u nedjeljnom Jadranskom derbiju protiv Hajduka na Poljudu (2-1).

- Livaja mi je već zabio tri-četiri penala, bilo je vrijeme da mu obranim. Nema tu posebne pripreme, reagiraš instinktivno pa ako obraniš, super - rekao je golman Rijeke za RTL.

Stefan Simić loše je reagirao kod prvog gola koji je zabio Prince Ampem nakon što je Karlo Sentić obranio udarac Antonija Marina.

ANKETA Sudačka komisija: Prvi penal za Hajduk je bio, a drugi ne. VAR soba nije smjela zvati Čuljka...

- Naivno smo im dali ova tri boda. Treba stavit facu, treba se dići iz ovog. Mi smo sebi najveći neprijatelj, najveći protivnik. Treba skupiti snage i u subotu pobijediti Varaždin - rekao je Čeh.

Najzanimljivije trenutke utakmice pogledajte OVDJE.

- Nikad nisam sumnjao u suigrače i momčad. Siguran sam da ćemo se skupiti nakon ovog naivnog poraza i pokazati kvalitetu u subotu u Varaždinu - dodao je.

Hajduk sad zaostaje osam bodova za vodećim Dinamom, koji ima i utakmicu manje. Rijeka je i dalje osma, ali samo šest bodova udaljena od četvrtog mjesta koje joj može donijeti plasman u Europu.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Damirvg_1 06.02.2023.

    izgubili iz "dišpeta", tak se to dela

  • peroprco 06.02.2023.

    Labroviću čista 10,nek si ih spustio na zemlju,umišljeni veliki klubovi,igrao sam 1:3 za Rijeku,samo tako nastavite

  • rijeka00 06.02.2023.

    bilo je što je bilo,glavno da su 3 boda u džepu,i to je to,bravo Rijeka!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare