To je to što me zanima!

Lacazette je trebao zaigrati za novi klub pa ga izbole ose...

Lacazette se u Lyon vratio ovog ljeta kao slobodan igrač nakon pet godina igranja za Arsenal. Upravo u Lyonu je započeo karijeru te je za taj klub od 2010. do 2017. godine odigrao 275 utakmica
Vidi originalni članak

Napadač Lyona Alexandre Lacazette (31) pretrpio je više uboda osa tijekom priprema u nizozemskom Sint-Michielsgestelu. U Lyon je došao iz Arsenala te je trebao zaigrati u prijateljskoj utakmici s Feyenoordom. Sad je njegov nastup upitan.

POGLEDAJTE VIDEO: O ubodima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegovo zdravstveno stanje sad je pod nadzorom. Tijelo francuskog napadača na ubode nije reagiralo baš najbolje. Ubode osa na pripremama pretrpio je i Moussa Dembele, no njegovo je zdravstveno stanje bolje.

Lacazette se u Lyon vratio ovog ljeta kao slobodan igrač nakon pet godina igranja za Arsenal. Upravo u Lyonu je započeo karijeru te je za taj klub od 2010. do 2017. godine odigrao 275 utakmica i zabio 129 golova uz 43 asistencije. 

MOŽE LI BIZARNIJE? Zaustavi se, vjetre: Lyon izbacio igrača jer je stalno - prdio?! PRIPAZITE I DA NISTE ALEGRGIČNI! Spasonosni savjeti: Prva pomoć nakon uboda stršljena i kako se ponašati u njihovoj blizini

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sljastrava 23.07.2022.

    Kud je išao u osinjak?😁

  • XYZ4 23.07.2022.

    I mene drugi dan ose spikaju kad se vecer prije zbombardiram 😂

  • 23.07.2022.

    Ozbole su i mene ose i završio u bolnici, imao sam glavu ko lubenica od 14kg

Komentiraj...
Vidi sve komentare