To je to što me zanima!

Lacombe: Lovren je bio poput amatera i bez koncentracije

Bio je dobar u zraku, ali mislio sam da će se brže razvijati u Lyonu, rekao je bivši trener Lyona Bernard Lacombe, koji nema dobro mišljenje o Dejanu Lovrenu
Vidi originalni članak

Bernard Lacombe, bivši igrač i trener Lyona imao je iskustvo raditi s nizom nogometaša s Balkana o kojima je u igračkoj karijeri nekoć imao visoko mišljenje, ali sad ga je promijenio.

Jedan od igrača koji mu se nisu svidjeli hrvatski je reprezentativac i branič Southamptona Dejan Lovren, koji je bio na meti kritika za vrijeme tri sezone provedene s 'lavovima'.

- Činio mi se zanimljivim kad je igrao na desnoj strani, ali ponekad je djelovao amaterski. Nedostajalo mu je koncentracije. Bio je dobar u zraku, ali mislio sam da će se brže razvijati u Lyonu - rekao je Lacombe, koji je pohvalio također bivšeg 'lava' Miralema Pjanića:

- Imao je dobar pas i udarac, ali nije bio jako brz.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • parazitolog 24.10.2013.

    Možete Lovrena dizati koliko želite ali dok su Vida i Shifo grijali klupu u Štimčevoj repki, Lovren nas je oštetio za najmanje 3 gola i tako spasio Hrvatsku!!!

  • Silvana7 Ri 24.10.2013.

    Potpisujem sve što je rekao,od riječi do riječi...Taj čovjek apsolutno ništa nije pokazao dok je igrao u Lyonu (Bio je crna mačka u njihovim redovima)...A jednako je i danas...Nije se puno promijenio..Tek tu i tamo povremeno bljesne s nekim slučajnim golom...Zasluge za uspiješan start i dobre rezultate Southamptona ne treba pripisivati Lovrenu i pridavati mu neku veliku važnost kao što mnogi pojedinci čine..On je samo mala karika u tom lancu...I to loša karika..Jednako kao i u reprezentaciji..

  • ferraribarca 24.10.2013.

    Ruku u vatruda će Lovren igat u Arsenalu ili Unitedu

Komentiraj...
Vidi sve komentare