To je to što me zanima!

Ladić: Talijani ne vjeruju što se kod nas sve događa

Izbornik mlade talijanske reprezentacije Pierluigi Casiraghi raspitivao se kod Dražena Ladića za “sjajne napadače” koji opet nisu pomogli mladima
Vidi originalni članak

Mislim da smo na kraju imali dobar rezultat, od deset utakmica sedam smo pobijedili, dvije izgubili, a jednu igrali neodlučeno. Dobar rezultat, ali ipak je bilo nedovoljno, izjavio je Dražen Ladić.
Hrvatska U-21 reprezentacija ostala je bez dodatnih kvalifikacija za EP. Ladićeva momčad dobro se držala protiv Italije iako je igrala bez Kalinića, Rukavine, Mandžukića, Bušića, Tadića...
- Razgovarao sam s Casiraghijem i Zolom, pitali su me za te sjajne napadače koje imamo. Kad sam im rekao što se događa, nisu mogli vjerovati. A ti otkazi nisu Ladićev problem, to je problem svih u nogometu. Igračima moramo pomagati da postanu pravi profesionalci, kompletni. Ali kod nas se ne radi kvalitetno.
Ladić nije ogorčen, ima volje nastaviti ovim putem.
- Mi sada imamo deset igrača koji mogu igrati u sljedećem ciklusu kvalifikacija, a to je sjajno.

PAMIĆ: SAD MOŽEMO SAMO SJESTI I PLAKATI
Tužnih lica, gledajući u pod, izlazili su iz svlačionice Ladićevi reprezentativci.
- Ovo je katastrofa, pa ispali smo za jedan gol. Dobro smo parirali Talijanima, ali što nam to vrijedi - kazao je golman Ivan Kelava.
I Manuel Pamić govorio je slično.
- Ovo je užasno. Možemo samo sjesti i plakati.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nix_zgd 10.09.2008.

    da se odazovu badelj, tadić i ove ostale ˝zvijezdice˝ to bi drugačije izgledalo

  • nogometas05 10.09.2008.

    Ladicu ne seri-sam si kriv sto nitko ne zeli igrati dok si ti trener jer pojma nemas i nemas autoriteta-igraci to osjete i naravno da ne zele raditi sa budalom!!Gubi se,usro si vec 2 ciklusa!!!

  • davor_ 10.09.2008.

    oni koji se neodazovu pozivu u državnu reprezentaciju,u bilo kojem sportu, treba mu doživotno zabranit igrat i ne ga zvat šta se tiče repke!jer igranje za repku bi za svakoga trebao biti veliki ponos,a ne dozvolit da se ponašaju kao neke nedodirljive zvijezde,jer u Hrvatskoj toga ima sve više,od košarkaša,onog Karlovića,pa do mladih nogometaša!!neki bi dali sve na svijetu da samo jedanput nastupe za Hrvatsku,a oni koji imaju priliku,zbog tko zna kojih razloga glume frajere!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare