To je to što me zanima!

Lagan posao za favorite: Cibona i Zadar blizu finala

Košarkaši Cibone i Zadra odradili su pola posla na putu do finala hrvatskog prvenstva. Cibosi su lakoćom pobijedili Zagreb, a Zadrani Cedevitu
Vidi originalni članak

Cibona je u Draženovu domu pobijedila košarkaše Zagreba u polufinalu doigravanja za prvaka Hrvatske 93-75. U prvoj  utakmici Zagreb na samom kraju nije imao baš nikakve šanse protiv branitelja naslova. Polufinale se igra na dvije pobjede i cibosi su već ovom pobjedom vrlo blizu finala koje se igra na tri pobjede. Momčad Velimira Perasovića predvodio je Jamont Gordon, koji je opet bio na pragu triple-double učinka s 25 koševa, 10 asista i 7 skokova. Pratili su ga Troha i Bogdanović s 12 te Vukušić s 11 koševa. Momčad Cibone odlijepila se krajem prvog dijela utakmice, a pobjedu su potvrdili pred sam kraj utakmice nizom lakih koševa. Do kraja utakmice iskusni Perasovi igrači su samo povećavali prednost, sve do krajnjih +18.
Zadar je u svom Višnjiku pobijedio Cedevitu 83-63 i tako se, kao i Cibona, opasno približio finalu. Već na samom početku utakmice Zadar se odvojio na dvoznamenkastu razliku i lišio navijače svih nedoumica već nakon prve četvrtine. Najbolji kod domaćina Hrvoje Perić s 32 koša, a kod Cedevite Marsh s 13 koševa. Uzvrati su u nedjelju kada u Trnskom gostuje Cibona, odnosno u Podsusedu gdje dolazi Zadar.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Gibraltar 19.05.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

  • zvijer 19.05.2010.

    ne znam, ja nekako više volim Cibonu, kaj ja znam...

  • zvijer 19.05.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare