To je to što me zanima!

Laimbeer: LeBron je najbolji košarkaš u povijesti ove igre!

"Ima 206 cm i 113 kilograma. Brz je kao vjetar, a može skočiti van iz dvorane", rekao je Bill Laimbeer o LeBronu Jamesu i nazvao ga najboljim košarkašem svih vremena
Vidi originalni članak

Bivši igrač Detroit Pistonsa, Bill Laimbeer (62) izjavio je da je LeBron James (35) najbolji košarkaš u povijesti Naismithove igre pod obručima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TUGA U NBA LIGI Majka NBA zvijezde preminula od posljedica korona virusa...

James je dva puta osvojio NBA, a često ga se izjednačuje s Michaelom Jordanom kao dvojicom najvećih koji su kročili na američke parkete, a to je potvrdio i Laimbeer.

- Jako sam siguran u ovo. Mislim da je LeBron najbolji igrač koji je ikada igrao ovu igru - rekao je bivši košarkaš za ESPN.

AUSTRALAC OPET IZNENADIO Baš moćno: Kyrgios na cijeloj ruci tetovirao Kobeja i LeBrona GOBERT I MITCHELL Babine suigrađe posvađala je korona: Istina je, ne čujemo se

- Ima 206 cm i 113 kilograma. Brz je kao vjetar, a može skočiti van iz dvorane - pohvalio je LeBrona pa dodao:

- Na kraju dana ja čvrsto vjerujem da je on najbolji košarkaš u povijesti ove igre.

- Ako brojite prvenstva, Michael Jordan je jasno bolji, ali mislim da bi LeBron mogao ovo raditi u bilo kojoj generaciji, sve ovo što čini svih ovih godina.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • dežurović 16.04.2020.

    Sve to što je opisao ne znači da je najbolji. Mislim svaka čast, sa 35 godina biti toliko izički moćan uz te predispozicije, ali to te ne čini najboljim. Za mene je tek 3. igrač, iza nedodirljivog MJ-a, i Kobe-a. Mislio sam to prije 10 godina, mislim i sada.

  • 16.04.2020.

    4 puta bio u all star momčadi? Kakav laik ovo piše??

  • 15.04.2020.

    Jordan najbolji pa niko pa mozda LeBron

Komentiraj...
Vidi sve komentare