To je to što me zanima!

Lako tako kad si Messi: Udario protivnika i prošao bez kazne

Ispod radara prošao je događaj pred kraj utakmice. Messi je s lijeve strane krenuo u dribling, Rosales ga je zaustavio, a onda je po nogama dobio Granero. Sudac je sve vidio, ali je odlučio ne kazniti Messija
Vidi originalni članak

Lionel Messi s dva sjajna gola donio je Barceloni pobjedu u gradskom derbiju 2-0 protiv Espanyola. Genijalnom 'panenkom' iz slobodnjaka opet je dospio na naslovnice svjetskih sportskih portala i medija.

MESSI, MESSI, MEEESSII... VIDEO Genij Messi 'panenkom' zabija i iz... slobodnog udarca!

Magični Argentinac postao je prvi nogometaš u povijesti koji je 10 sezona zaredom zabio barem 40 golova u sezoni čime je postavio rekord koji će malo tko i tko zna kada srušiti.

No, ono što je prošlo ispod radara je događaj pred sam kraj utakmice. Messi je s lijeve strane krenuo u dribling, Rosales ga je zaustavio, a onda je po nogama dobio Granero. Sudac je sve vidio, ali je odlučio ne kazniti Messija zbog udaranja.

>> VIDEO UDARANJA PO NOGAMA POGLEDAJTE OVDJE

Tako je to kad si Lionel Messi. Neki drugi igrač bi sigurno dobio barem žuti karton, Argentinac je prošao bez javne opomene.

Idi na 24sata

Komentari 286

  • GGs2 31.03.2019.

    Messi je mali žohar

  • 31.03.2019.

    Najjači igrač

  • tomislav_12 31.03.2019.

    A koliko su puta Messija udarali i na gore načine pa niko nije bio kažnjen. Marcelo mu namjerno laktom izbio zube u onom el clasicu kada je Messi zabio za 2-3 u 93oj minuti, golman Espanyola mu svojevremeno namjerno stao na nogu, Pepe mu namjerno stao na ruku i niko nije bio kažnjen.. ako mogu njega udarati kako im je volja što ne bi mogao i on koji put..

Komentiraj...
Vidi sve komentare