To je to što me zanima!

'Lakše je gledati finale Federer i Đoković nego ono Goranovo'

Još nisam procesuirao finale Federer-Đoković, obojica su bila fenomenalna, a to je za nas trenere najvažnije. Lakše mi je bilo gledati to finale nego ono Goranovo iz 2001., kaže Ljubičić
Vidi originalni članak

Trener je Rogera Federera. Njegov je igrač nakon pet sati izgubio povijesni, najdulji finale Wimbledona. Ali Ivan Ljubičić je rekao:

- Lakše mi je bilo gledati taj finale nego Goranovo 2001. godine!

Ljubo je u Umag došao iz Londona kao član stožera Borne Ćorića. Iako objašnjava da mu nije u trenerskom stožeru nego promocijskom.

- Ćorić prvo mora biti siguran da je zdrav. A on je top 15 igrač - govorio je za HTV.

Vratio se na Wimbledon:

- Lakše je igrati nego gledati. Još nisam procesuirao meč, obojica su bila fenomenalna, a to je ta nas trenere najvažnije. Ne možemo raspravljati o kvaliteti tenisa, tu su dosegli tako visoku razinu, ali kako su ostali pet sati mirni i koncentrirani, uz nemoguću kontrolu potrošnje energije.

Ivanišević se pobjedom nad Rafterom oprostio od ekshibicija u Umagu, pa je rekao:

- Nikad u loži (kao treneri, nap.a.) nisam pobijedio Ljubu, a najviše me boli Čilićev poraz od Rogera u četvrtfinalu 2016. Kako je dan nakon moga meča? Ne znam što me ne boli! A on se ozlijedio tijekom meča. Ali, sve smo vidjeli, bolji sam i nakon 18 godina... - zaključio je Goran za HTV.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 20.07.2019.

    Teško je i njemu, mislim da će doći raskid suradnje s Rogerom na koncu godine (ovisno što će biti na US Openu)

Komentiraj...
Vidi sve komentare