To je to što me zanima!

Lampard: Razočaran sam što mi niste dali malo više vremena

Bivši trener Chelsea Frank Lampard prvi se put oglasio nakon otkaza, a na klupi 'Bluesa' sjedio je od srpnja 2019. godine. Njegov nasljednik još uvijek nije poznat, ali je moguće da će ga zamijeniti Thomas Tuchel
Vidi originalni članak

Engleski nogometni stručnjak Frank Lampard (42) prvi put se oglasio nakon što je u ponedjeljak dobio otkaz na klupi Chelsea nakon pet poraza u posljednjih osam ligaških utakmica.

POGLEDAJTE VIDEO: Frank Lampard

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila mi je velika privilegija i čast upravljati Chelseajem, klubom koji je toliko dugo bio dio mog života - napisao je Lampard u pismu koje je objavljeno na stranicama Udruženja prvoligaških menadžera (LMA), te društvenim mrežama.

- Kada sam preuzeo ovu ulogu, shvatio sam izazove koji su pred nama u teškom vremenu za klub - kazao je dodavši kako je razočaran što nije imao više vremena kako bi poveo "Bluese" naprijed.

- Razočaran sam što ove sezone nisam imao vremena povesti klub naprijed i dovesti ga na sljedeću razinu - rekao je.

TVRDE ENGLESKI MEDIJI Tuchel novi Kovačićev trener! U utorak službeno predstavljanje

Lampard je preuzeo Chelsea u srpnju 2019. U svojoj prvoj sezoni odveo je londonski klub do finala FA kupa, te četvrtog mjesta u prvenstvu. Međutim, nije dobro počeo ovu sezonu iako je klub potrošio više od 220 milijuna funti na pojačanja.

Chelsea, u kojem igra hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, trenutačno je na devetom mjestu sa 11 bodova manje od vodećeg Manchester Uniteda.

UBRZO GA OTPUSTILI Kova se žalio upravi na Franka Lamparda? Stigao mu - otkaz

- Želio bih želio zahvaliti navijačima na nevjerojatnoj podršci koju sam dobio u zadnjih 18 mjeseci. Nadam se da znaju što mi to znači - poručio je Lampard zahvalivši se i vlasniku kluba Romanu Abramoviču na prilici.

- Želim zahvaliti gospodinu Abramoviču, odboru, igračima, mom trenerskom timu i svima u klubu na njihovom trudu i predanosti, posebno u ovim nezapamćenim i izazovnim vremenima - naglasio je.

Ime njegovog nasljednika još nije poznato, ali otočki mediji nagađaju da bi to mogao biti bivši trener PSG-a Nijemac Thomas Tuchel.

(tt)

Idi na 24sata

Komentari 5

  • objektist 26.01.2021.

    Složio bi se s njim čovijek je došao na ljeto 2019 niti dvije godine a prošle sezone je imao solidne rezultate ove je ne loše počeo ali su upali u krizu sjetite se soljaskera tom čovijeku se opasno tresla stolica ali je igrao u unitedu pa je klub imao poštovanja i ostavio ga i zasad im dobro vraća dok Lampard je jos veća klubska legenda i mislim da mu je trebalo vremena a ovako nista nece napraviti s novim trenerom nego samo potrošiti na transfere ili prodavati to je tako kad uprava želi uspijeh preko noći

Komentiraj...
Vidi sve komentare