Sport

Komentari 17

Kova se žalio upravi na Franka Lamparda? Stigao mu - otkaz

Kova se žalio upravi na Franka Lamparda? Stigao mu - otkaz

Problem je što Lampard nije pričao s igračima, samo s onima koje je volio. Znam neke igrače koji su bili u momčadi bez da su pričali s njim mjesecima, rekao je jedan izvor

Chelsea je raskinuo suradnju s Frankom Lampardom. Legendarnog veznjaka na klupi bi trebao zamijeniti Thomas Tuchel.

Lampardovom otkazu prethodio je niz razočaravajućih rezultata, ali The Athletic otkriva kako su mu dane odbrojali i neki igrači koji su odlučili razgovarati s upravom jer su bili nezadovoljni svojim trenerom.

POGLEDAJTE VIDEO: Velečasni o Kovačiću

Navodno im je smetalo to što Lampard s njima nije razgovarao mjesecima, a smatraju i kako im nije dovoljno dobro objašnjavao taktiku, otkriva Athletic.

- Problem je što Lampard nije pričao s igračima, samo s onima koje je volio. Znam neke igrače koji su bili u momčadi bez da su pričali s njim mjesecima. To je frustrirajuće jer ne znaju griješe li u ičemu i što menadžer misli - rekao je jedan izvor. 

Drugi izvori potvrđuju tu priču o Lampardu koji nije komunicirao s momčadi, no zanimljivo je kako je među igračima koji su se žalili bio - Mateo Kovačić!

Kako za Talksport otkriva Danny Murphy, Kovačić i Rudiger su otišli kod uprave pričati vezano za svog trenera, a očito je njihov razgovor - urodio plodom. I presudio Lampardu... Naravno, glavni je krivac za otkaz ipak Chelseajeva velika kriza.

Najčitaniji članci