To je to što me zanima!

'Laštro je ležao i nije mogao disati, nije nam bilo svejedno'

Laštri je pozlilo tijekom zagrijavanja prije početka utakmice zbog prevelikog unosa kofeina, a kako je i sam rekao, taj dan jeo je vrlo malo. U bolnici su mu dali infuziji nakon čega se vratio pogledati utakmicu
Vidi originalni članak

Prije početka utakmice četvrtog kola Druge HNL između Jaruna i Cibalije, Vinkovčanin Neven Laštro srušio se ispred svlačionice u Kustošiji. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Laštri je pozlilo na zagrijavanju, a prizori nisu bili nimalo ugodni. 

- Kako bi bili ugodni. Vidiš čovjek, tvoj igrač, leži ispred svlačionice i ne može normalno disati. Svi smo se uplašili. Igračima nije bilo svejedno. Svašta ti se počne motati po glavi. Vjerujem kako je sada sve prošlo i da više neće biti s Laštrom nikakvih problema - rekao je trener Cibalije Petar Tomić za Glas Slavonije. 

Igrači su ručali u Svetoj Nedelji odakle su se zaputili prema stadionu, a Laštri je pozlilo tijekom vožnje u autobusu. Osjetio je mučninu i slabost po dolasku na teren te ga je u konačnici odvela hitna pomoć. Laštro je tijekom dana uzeo poveću količinu kofeina, vrlo malo je jeo, pa čak i tijekom zajedničkog ručka. 

Laštri su izmjerili puls i odveli ga u bolnicu Sveti Duh gdje je primio infuziju, a nakon dodatnih pretraga igrač Cibalije vratio se na tribinu u drugom poluvremenu i odgledao poraz svoje momčadi.

- Čuo sam se s njim nakon izlaska iz bolnice. Nije se s nama vratio, već je prespavao u Zagrebu. Već se osjećao puno bolje, tako da vjerujem kako se nije dogodilo ništa što bi mu ugrozilo karijeru i, što je još važnije, normalan život - rekao je Tomić.

Laštro je rođen u Zenici, a nastupao je i za Osijek, Široki Brijeg i Zrinjski. U Cibaliju je stigao početkom godine nakon što je godinu i pol igrao u Vijetnamu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Susjed iz kvarta 14.09.2021.

    Mozda I Viagra vecer prije

  • Blaž Bahat 13.09.2021.

    Laštro, kaj ti je, kaj delaš, mojne se zajebavat e. Isus, Marija, Cibalia kuiš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare