Obavijesti

Sport

Komentari 2

'Laštro je ležao i nije mogao disati, nije nam bilo svejedno'

'Laštro je ležao i nije mogao disati, nije nam bilo svejedno'

Laštri je pozlilo tijekom zagrijavanja prije početka utakmice zbog prevelikog unosa kofeina, a kako je i sam rekao, taj dan jeo je vrlo malo. U bolnici su mu dali infuziji nakon čega se vratio pogledati utakmicu

VIDEO

Prije početka utakmice četvrtog kola Druge HNL između Jaruna i Cibalije, Vinkovčanin Neven Laštro srušio se ispred svlačionice u Kustošiji. 

Pokretanje videa...

Papiga na utakmici 00:24

Naime, Laštri je pozlilo na zagrijavanju, a prizori nisu bili nimalo ugodni. 

- Kako bi bili ugodni. Vidiš čovjek, tvoj igrač, leži ispred svlačionice i ne može normalno disati. Svi smo se uplašili. Igračima nije bilo svejedno. Svašta ti se počne motati po glavi. Vjerujem kako je sada sve prošlo i da više neće biti s Laštrom nikakvih problema - rekao je trener Cibalije Petar Tomić za Glas Slavonije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Igrači su ručali u Svetoj Nedelji odakle su se zaputili prema stadionu, a Laštri je pozlilo tijekom vožnje u autobusu. Osjetio je mučninu i slabost po dolasku na teren te ga je u konačnici odvela hitna pomoć. Laštro je tijekom dana uzeo poveću količinu kofeina, vrlo malo je jeo, pa čak i tijekom zajedničkog ručka. 

NK Istra 1961 - NK Osijek

Laštri su izmjerili puls i odveli ga u bolnicu Sveti Duh gdje je primio infuziju, a nakon dodatnih pretraga igrač Cibalije vratio se na tribinu u drugom poluvremenu i odgledao poraz svoje momčadi.

- Čuo sam se s njim nakon izlaska iz bolnice. Nije se s nama vratio, već je prespavao u Zagrebu. Već se osjećao puno bolje, tako da vjerujem kako se nije dogodilo ništa što bi mu ugrozilo karijeru i, što je još važnije, normalan život - rekao je Tomić.

Laštro je rođen u Zenici, a nastupao je i za Osijek, Široki Brijeg i Zrinjski. U Cibaliju je stigao početkom godine nakon što je godinu i pol igrao u Vijetnamu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu