To je to što me zanima!

Lavezzi igrao Playstation sa sinom šefa mafije u Napulju

"Njega sam poznavao kao jednog od navijača Napolija, te je tu i tamo navratio kod mene u kuću. Igrali smo Playstation u nekoliko navrata i nije mi bilo ništa čudno"
Vidi originalni članak

Argentinski napadač pariškog nogometnog kluba PSG-a, Ezequiel Lavezzi, bio je svjedok na suđenju Antoniju Lo Russu, čiji je otac bio šef mafijaške organizacije Clan Lo Russo...

Lavezzi (27) je otkrio nekoliko ne toliko bitnih detalja za sami slučaj, ali je zato rekao da je s optuženikom provodio određeni dio vremena.

- U Argentini je običaj da mi nogometaši imamo bliski odnos s navijačima. Njega sam poznavao kao jednog od navijača Napolija, te je s vremena na vrijeme navratio kod mene u kuću. Igrali smo Playstation u nekoliko navrata i nije mi bilo ništa čudno - rekao je Argentinac koji je istovremeno odgovarao na pitanja o još jednom članu mafijaške skupine, Marcu Ioriju.

- Njemu sam znao ostaviti neke vrijedne predmete kada bih igrao utakmice izvan Napulja. Nisam želio da mi ih, ukoliko lopovi provale, ukradu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mr johnny 14.11.2012.

    lavezzi ima žnoru u mafiji,zato ga je i de laurentis prodao jer se ne usudi suprotstaviti mafiji (a ko i bi)

  • kiki1984_1 14.11.2012.

    ahaha,e moj lavezzi,al ga serkis..kao nisi znao tko je tko,igrali playstation..pa ne bi igrao u tom napoliu nema tih para,kao i u palermu..jednom rijecju,talijanski nogomet je sve manje i manje zanimljiv svima..njemci dominiraju!

  • Furioso244 14.11.2012.

    I? Što je tu čudno? Pa Giuseppe Sculli, bivši igrač Juventusa, Genoe i Chieva i sadašnji igrač Lazija (opet na posudbi u Genoi od ove sezone ako se ne varam) je unuk jednog od najzloglasnijih mafijaških kumova u Italiji, i nikog to nije briga niti se tko time zamara.. To je tamo normalno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare