To je to što me zanima!

Lavezzi zalio izbornika: Morao sam to napraviti, da se ohladi...

Ma on je navikao na mene i moj smisao za humor. Nije ovo prvi put da mu radim nešto ovako, kaže Ezquiel Lavezzi o tome zašto je zalio vodom svog izbornika...
Vidi originalni članak

Sjajna atmosfera vlada u argentinskoj reprezentaciji. Messi i društvo pobijedili su Nigeriju i potvrdili osminu finala SP-a. Iako su neki mediji prenijeli "skandalozan potez Lavezzija", koji je vodom zalio izbornika Sabellu, to je bila samo dobra zafrkancija.

- Vidio sam da je malo nervozan pa sam ga zalio da se ohladi. Ma on je navikao na mene i moj smisao za humor. Nije ovo prvi put da mu radim nešto ovako - rekao je Lavezzi za TyC Sports nakon utakmice s Nigerijom koju su "gaučosi" dobili 3-2.

Lavezzi i Sabella bili su uz aut liniju. Izbornik je nešto objašnjavao napadaču Paris Saint-Germaina, a ovaj ga je hladno zalio vodom. Lavezzi je ušao u 38. minuti utakmice zamijenivši Sergija Agüera. Lionel Messi je u toj utakmici zabio dva gola.

- Sad za nas počinje Svjetsko prvenstvo. Više nemamo pravo na pogrešku. Messi? Pokazao je da je spreman za SP - dodao je Lavezzi.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • KTBFFH ZG 27.06.2014.

    hahahaha je jak :D

  • ojdimidojdimi 26.06.2014.

    samo ga pljucnuo..........................................

  • Mustafa Aga 26.06.2014.

    Nevaspitan mamlaz...Starijeg coveka da ovako ponizi pred svetskom javnoscu...I jos misli da je neki frajer...Tipican kreten...

Komentiraj...
Vidi sve komentare