To je to što me zanima!

Lažni Unitedovi agenti uprskali Moyesu dovođenje Herrere!

Tri gospodina u Španjolskom nogometnom savezu predstavila su se kao Unitedovi opunomoćenici za transfer Andera Herrere iz Bilbaa no nije im prošla ta 'fora'
Vidi originalni članak

Ludnicu posljednjeg dana prijelaznog roka pokušala su iskoristiti trojica prevaranata došavši u Španjolski nogometni savez sa suludom idejom. Tamo su se predstavili kao posrednici prošlog ljeta obavljenog transfera Javija Martineza u Bayern, u kojeg je prešao iz Athletic Bilbaoa.

Izjavili su kako ih je sada opunomoćio Manchester United da realiziraju prelazak Andera Herrere iz Athletica na Old Trafford. U Španjolskom savezu, naravno, nisu nasjeli na njihovu labavu priču i zatražili su ih da pokažu punomoć i bankovne garancije. Njih, očekivano, nisu imali, ali i da jesu, pokušaj da dođu do ponekog milijuna eura ubrzo bi im propao jer je uskoro United javio kako nikoga nije slao u Madrid po Herreru.Veznjak je tako ostao u svom matičnom klubu, na eventualni transfer morat će čekati do zime. 

Naime, United ga je navodno htio dovesti zadnjeg dana za 36 milijuna eura, no prema pisanju stranih medija zapelo je na administraciji. Postoji i tvrdnja kako je sve propalo baš zbog lažnih agenata.

Inače, United je u posljednji trenutak uspio realizirati transfer Fellainija iz Evertona za 30 milijuna eura, no ne i jednogodišnju posudbu Fabija Coentraa iz Reala.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Colonel is back 03.09.2013.

    hebale ih pare vise sve redom

  • Garfild_3 03.09.2013.

    Po meni je Fellaini najbolji izbor na trzistu.i zasto nebi igrao uz kagawu sta stalno spominju?!Cleverley neka leti van

  • 03.09.2013.

    drago mi je da taj lik nije dosao u Man Utd... osobno nisam ni cuo za njega,a i nema neku vrhunsku statistiku i mislim da je za njega i 15 milijuna puno dati,a kamoli 35

Komentiraj...
Vidi sve komentare