To je to što me zanima!

Leandro Cufre suigračima je nudio premije za prolaz

Svi pričate o strancima i kakvi su, a čuo sam da je Cufre suigračima ponudio premije od 1000 eura ako prođu Hajduk, rekao je Zdravko Mamić
Vidi originalni članak

Leandro Cufre ove je sezone pristao na smanjenje ugovora. Plaću od 600.000 eura na godinu upola su mu smanjili. Argentianac se nije bunio, a uoči Hajduka opet je pokazao kakav je čovjek, i da to nije bio najobičniji trik.
- Svi pričate o strancima i kakvi su, a čuo sam da je Cufre suigračima ponudio premije od 1000 eura ako prođu Hajduk i uđu u finale Kupa. Nisam to želio dopustiti, iako je to velika gesta Cufrea - rekao je Zdravko Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • stef_mrcina 08.04.2010.

    > Mi mrzimo Hajduk i Dalmaciju? E moj prijatelju, ti i takvi kao ti koji kao \"navijate\" za Hajduk - vi ne volite Hajduk, vi mrzite Dinamo! Vaša \"ljubav\" prema Hajduku se zasniva na mržnji prema Dinamu!!! I to je prava istina... I ako ti misliš da te jedan Cufre mrzi jer mu je Mamić je reko tako, onda stvarno nisi normalan. Mrzi tebe i tebi sličnima tebi zato što kad god igra protiv vas čuje hukanje i doživi bacanje banana ili upaljača kad izvodi aut ili korner.

  • 11 BILI 08.04.2010.

    aksiom valjda je torcida vidila da igraci dinama nemogu vise trcati a ti dobro znas sto ima u bananama. hukanje me nimalo ne cudi pa ti vasi obojeni afro-igraci mrze vise hajduk i dalmaciju od samih srba.....nije torcida slipa!

  • Ripper84 08.04.2010.

    očito je netko davao 2000 da se ne prođe :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare