To je to što me zanima!

Velez: Možda već ove godine Hajduk zaigra u Ligi prvaka...

Kad je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio, ovo mi je bila šansa da zaigram u Europi. Odmah sam vidio da se radi o velikom klubu bogate povijesti, kaže Velez
Vidi originalni članak

Prva momčad Hajduka dobila je pojačanje iz Argentine, ugovor s bijelima potpisao je napadač Nicolas Leandro Velez, rođen 4. srpnja 1990. godine.

-  Sretan sam zbog potpisa ugovora i radujem se skorim pripremama u Turskoj. Kad je stigao poziv nisam se mnogo dvoumio, ovo mi je bila šansa da zaigram u Europi. Odmah sam vidio da se radi o velikom klubu bogate povijesti, a drago mi je da bijeli dres nosi i moj sunarodnjak Julian Alberto Velazquez - rekao je Velez koji je potpisao na dvije i pol godine, a izabrao je dres s brojem devet koji je do sada nosio Maglica. 

- Znam da su očekivanja uvijek velika, u karijeri sam nosio dresove s brojevima 9 i 19, a kad sam vidio da je devetka u Hajduku ostala slobodna, rado sam je prigrlio. 

Velez je otkrio i što očekuje od nastavka sezone. 

- Prvenstveno svoje dobre igre kojima ću pomoći uspjehu kluba. Cilj je biti što bolji u prvenstvu, a znam i da je momčad u polufinalu kupa, tako da izazovi postoje. Tko zna, možda se dogodi da već u prvoj sezoni u bijelom dresu zaigram u Ligi prvaka. 

Službeno predstavljanje Nicolasa Leandra Veleza bit će u četvrtak na Poljudu.

Osim Veleza, danas je potpis na novi ugovor s Hajdukom stavio i standardni prvotimac Marko Bencun.

Idi na 24sata

Komentari 119

  • Prstupak 19.01.2016.

    Hajdugovci ako eventualno ne uđu u ligu prvaka mogu uvijek optužiti mamićeve suce, HNS,Uefu kao i sve ostale vanjske i unutarnje neprijatelje i remetilačke faktore.

  • fatboyslim 19.01.2016.

    Neznam dali bi se smijo ili plako.

  • Mali Tomicallomica 19.01.2016.

    Ako se to stvarno dogodi ja cu ga osobno svrsit na centru . Na poluvremenu utaknice. Inace nemam nista protiv od bilo kuda da dodju sta se mene ticu mogu doc iz indije samo ako su dobri igraci.danas je globalizacija to se vise nepita.

Komentiraj...
Vidi sve komentare