To je to što me zanima!

LeBron: Igra u praznoj dvorani zbog korone? Ma, nema šanse!

'Takvo nešto za mene nije opcija. Neću tako igrati. Da dođem u dvoranu i vidim prazne tribine ne bih igrao jer za je publika ta zbog kojih smo tu. Igram za svoje suigrače i za navijače', kaže The King.
Vidi originalni članak

Korona virus uzeo je maha u svijetu sporta. Talijanski nogomet odgodio je svoje utakmice, Premiership se sprema zabraniti starijima od 70 dolazak na stadion, ako ne potpuno igranje utakmica bez gledatelja, a isto sada žele učiniti i čelnici NBA-a. Prema pisanju US Todaya, Liga je poslala obavijest svojim momčadima da se pripreme za moguće mjere igranja pred praznim tribinama kako bi se spriječilo širenje korona virusa.

Bio bi ovo prvi ovakav slučaj u SAD-u. Naime, Sjedinjene države nisu pretjerano pogođene virusom koji je krenuo iz Kine kao što je to, recimo, Italija. 

No, naravno, to će značiti gubitak milijuna i milijuna dolara budući da je za američku publiku NBA kao i svaki drugi događaj jedan veliki spektakl, šou, zabava. Štetu bi osjetili i mediji budući da u dvoranama ne bi mogli biti niti oni. Unutra bi bili tek igrači i nužno osoblje. Ta se ideja nikako ne sviđa LeBronu Jamesu koji je rekao:

- Takvo nešto za mene nije opcija. Neću tako igrati. Da dođem u dvoranu i vidim prazne tribine ne bih igrao jer za je publika ta zbog kojih smo tu. Igram za svoje suigrače i za navijače - kaže The King.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Ustani bane 07.03.2020.

    Nećeš ti Lebron onda igrati na maksimiru

  • Exterminator 07.03.2020.

    Pazi ovo "korona virus " nije toliko zahvatio SAD kao primjerice Italiju ?? 2 su razloga za to , prvi što su vjerojatno upravo Ameri napravili pokus u Kini a drugi , taman i kad dođe do njih i umre par stotina tisuća siromašnih i zdravstveno neosiguranih ljudi oni će to naravno cenzurirati bolje nego sjeverna Koreja , Iran ili Kina ... na kraju će spasiti svijet naravno oni Ameri sa novom vakcinom ( koja vjerojatno već postoji negdje na policama strogo čuvana već 10 godina )

  • 07.03.2020.

    Pazi frajera, igra za publiku. 😂 Tako i ja odem na posao, ne zbog novaca, već zbog ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare