To je to što me zanima!

LeBron: Petrović je najbolji strani igrač u povijesti NBA-a

Bio je velik strijelac i strašno fizički moćan igrač. Ničega se nije bojao, rekao je James nakon što su ga na All Staru pitali tko je najbolji stranac u povijesti NBA-a
Vidi originalni članak

Iako je imao samo osam godina kada je Dražen Petrović poginuo, LeBron James itekako dobro zna tko je bio legendarni Šibenčanin. Potvrdio je to izjavom na All Star vikendu prije nekoliko dana. Američki novinari pitali su najveću košarkašku zvijezdu današnjice tko je najbolji stranac u povijesti NBA lige.

- Dirk Nowitzki - najprije je odgovorio LeBron, no odmah se ispravio.

- Ne, Dražen Petrović.

Svojim odgovorom iznenadio je okupljene novinare koji očito nisu očekivali da će se James sjetiti igrača koji je igrao u vrijeme dok se on zabavljao na početku svog puta u osnovnoj školi.

- Bio je velik strijelac i strašno fizički moćan igrač. Ničega se nije bojao, nije se bojao trenutka - dodao je LeBron.

Doista je lijepo vidjeti da Dražen živi u sjećanjima zvijezda poput LeBrona Jamesa, koji ga se sjeća jer su te kobne 1993. kada je Dražen poginuo Netsi u doigravanju igrali protiv Cavaliersa, a Dražen je baš u Clevelandu, pokraj kojeg je James odrastao, odigrao posljednju NBA utakmicu. 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • sweetbee_1 22.02.2013.

    hrvatska zvjezda

  • messi00 22.02.2013.

    Ja znam da je svima nama dražen najbolji(i definitivno je jedan od najbolja 3 europljana ikad),ali suludo je misliti da bi bio najbolji košarkaš svih vremena što je netko ovdje napisao.To jednostavno nije realno.Neki ljudi su ga i prenapuhali što se tiče toga,ipak on nije tip jordana ili kobea ili wilta i tako nekih...

  • dinamovac1986 22.02.2013.

    On nije igro,on se igrao :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare