To je to što me zanima!

LeBron prijeti: Kad ja izgubim strpljenje, bolje da vas nema!

Los Angeles Lakersi su izgubili od Minnesote Timberwolvesa 120-124 i to im je peti poraz u sedam utakmica. LeBron James gubi strpljenje i upozorio je suigrače da se moraju trgnuti
Vidi originalni članak

- Bolje da niste u blizini mene kad izgubim strpljenje - vikao je LeBron James suigračima nakon petog poraza u samo sedam utakmica Los Angeles Lakersa.

Lakersi su u ponedjeljak izgubili 120-124 od Minnesote Timberwolvesa, a LeBron je sve dalje od cilja kojeg je imao kada je ljetos stigao u grad anđela - svoje četvrte NBA titule.

Iako je znao da napušta iskusnu momčad Clevelanda zbog mlade i neuigrane ekipe Lakersa, čini se da se James pokajao zbog svojeg izbora da postane svojevrsni mentor mlađima.

- Pa ne mogu se stalno ponavljati iste stvari. Ako stalno radimo isto, ako stalno gubimo, onda je to ludost. Moramo bolje, ne smijemo ponavljati iste pogreške iznova - rekao je LeBron James nakon utakmice.

- Ne želite biti u mojoj blizini kada izgubim strpljenje. Ozbiljan sam - dodao je.

Unatoč lošim rezultatima svoje momčadi, LeBron James je deveti strijelac s prosjekom od 27.6 koševa po utakmici, ali poražavajuća je činjenica da igra u momčadi s drugom najgorom obranom lige koja u prosjeku po utakmici prima čak 122.3 koševa.
 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 31.10.2018.

    sam si birao gdje ćeš ići ove sezone ništa od njih,, dogodine trebaju dovesti duranta

  • MH08 31.10.2018.

    Ne kazem ja da je Zubac All-star igrac da se razumijemo...ali da zasluzuje vise minuta to definitivno da...pa barem 5-10 minuta ako nista...a ne minutu dvije kad je sve rijeseno vec...sjetite se da je Zubac znao imati i dobrih tekmi...a kao u svakom sportu tako i u kosarci svi trebaju kontinuitet da bi nesto pokazali...

  • tejmatebra 31.10.2018.

    s e n z a c i o n a l i z a m

Komentiraj...
Vidi sve komentare