To je to što me zanima!

LeBron uništio Bullse, Gibson "cipelario" igrača Clevelanda

LeBron James zabio je Bullsima 38 koševa za 41 minutu na parketu, imao je 12 skokova, šest asistencija i tri ukradene lopte. Cavsi su poveli 3-2 protiv Chicaga
Vidi originalni članak

Cleveland Cavaliersi pobijedili su u petoj utakmici polufinala Istoka. Cavsi su srušili Chicago Bullse 106-101 i poveli 3-2 u seriji. Utakmicu su obilježili sjajn i LeBron James koji je zabio 38 koševa i velika gužva u zadnjoj četvrtini i isključenje Chicagovog Taja Gibsona , koji je nogom udario Matthewa Dellavedovu, dok je ovaj ležao na parketu.

LeBron James zabio je Bullsima 38 koševa za 41 minutu na parketu, imao je 12 skokova, šest asistencija i tri ukradene lopte. Kod Chicaga najbolji je bio Jimmy Butler s 29 koševa, Mike Dunleavy zabio je 19.

U zadnjoj četvrtini okršaj Gibsona i Dellavedove. Gibsona su suci isključili, a mogao bi dobiti i dodatnu kaznu zbog koje bi propustio šestu utakmicu doigravanja u Chicagu.

- Nisam mogao vjerovati kad su me izbacili. Samo sam pokušao osloboditi nogu. Čim sam se podigao s parketa, osjetio sam da mi netko leži na nozi - rekao je Taj Gibson , kojeg su ubrzo okružili igrači Cavsa.

- Mi štitimo našu braću - rekao je LeBron James, koji je utakmicu završio bez i jedne izgubljene lopte.

- To sam čekao. Bez pogreške. Bilo smo učinkoviti, ja i moji suigrači - dodao je LeBron.

Harden za smanjenje vodstva Clippersa

Houston Rocketsi predvođeni Jamesom Hardenom pobijedili su Los Angeles Clipperse 124-103 u polufinalu Zapada i smanjili vodstvo Clippersa na 3-2. Harden je zabio 26 koševa, 11 skokova i 10 asistencija. Dwight Howard je zabio 20 koševa uz 15 skokova.

- Dobili smo, to je najbitnije - rekao je Harden nakon utakmice.

Clippersima nije pomogla ni sjajna večer Blakea Griffina , koji je zabio 30 koševa uz 16 skokova. Chris Paul zabio je 22 koša uz 10 asistencija.

NBA doigravanje:

  • Cleveland - Chicago 106-101 (Cleveland vodi 3-2 u seriji)
  • Houston - La Clippers 124-103 (Clippersi vode 3-2 u seriji)
Idi na 24sata

Komentari 25

  • beemysm 14.05.2015.

    mislim da je J.R.Smith samo cekao da frkne iskra pa da i on malo uleti sa sakama...sto je taj ratoboran :)

  • LebronPetrovic 13.05.2015.

    Odličan ovogodišnji playoff i na istoku i na zapadu !

  • DanijelMaricic 13.05.2015.

    bullsi i ako izgube opet ce u mojim ocima bit ipobjednici...pojedini igraci se nisu prodali kao samoprozvani kralj lebron...zbog togaa nema respect od jako puno fanova...vole ga samo balavurdija koja je pocela pratiti nba prije sezonu dvije

Komentiraj...
Vidi sve komentare