To je to što me zanima!

Legenda i dalje živi! Mark Hunt je nokautirao Derricka Lewisa!

'Super Samoan' je slavio tehničkim nokautom minutu i 10 sekundi prije isteka četvrte runde i tako u 44. godini nastavio oduševljavati, a onda se dogodilo ono što nitko nije očekivao - Lewis je otišao u mirovinu
Vidi originalni članak

Noćas je održan UFC Fight Night na Novom Zelandu u Aucklandu, a glavna borba večeri bio je okršaj miljenika domaće publike, nezaustavljivog i nepokolebljivog veterana Marka Hunta i jednog od najboljih udarača teške kategorije današnjice Derricka Lewisa.

'Super Samoan' je slavio tehničkim nokautom minutu i 10 sekundi prije isteka četvrte runde i tako u 44. godini nastavio oduševljavati, a onda se dogodilo ono što nitko nije očekivao - Derrick Lewis je u 33. godini, odnosno u najboljim borilačkim godinama i u naponu snage, odlučio otići u mirovinu.

Hunt je bio dominantan cijelu borbu i da je otišlo do odluke sudaca veliki Samoanac bi odnio pobjedu. No, sudac Marc Goddard nije imao druge opcije nego prekinuti borbu u četvrtoj rundi. Hunt je serijom teških udaraca prisilio Lewisa na neaktivno branjenje i sudac Goddard je odlučio prekinuti patnju Amerikanca, koji je izjavio da se nikad više neće vratiti u Hrvatsku jer mu je bilo grozno. 'The Black Beast' je bio vidno umoran i iscrpljen.

Lewis je, tako, najavio odlazak u mirovinu, a Hunt je upisao prvu pobjedu nakon teškog nokauta od Alistaira Overeema. Hunt je zaustavio Lewisa nakon šest uzastopnih pobjeda.

U doglavnoj borbi večeri Derek Brunson nokautirao je Dana Kellyja dok je Dan Hooker koljenom zaustavio Rossa Pearsona. Također, Ion Cutelaba je završio Henriquea da Silvu u manje od 30 sekundi.

 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • bonecrusher 11.06.2017.

    Zašto bi bilo čudno što je Hunt pobijedio? Odlično je odradio posao, nije srljao kao prije, nego je bio strpljiv i u trenucima kad je Lewis jedva stajao na nogama - kao da je čekao da sam padne... taj bi znao dobit i priliku za titulu poslije ovoga. Lewisu je i bolje da ode - bezveznjak trapavi koji još i pljuje po Hrvatskoj...

  • ZEUS 11.06.2017.

    Lik je mal,nabijen,da ga tenk pogodi,taj se dize. Ruke ko grane hrasta

  • ruzmarin 11.06.2017.

    Mark je stara kvrga,uvijek je bio čvrst borac, Maor.Svaka čast na pobjedi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare