To je to što me zanima!

Legenda Koelna: Kad vidim Soldu, dođe mi da plačem

Njemački mediji gotovo svakodnevno sugeriraju da će se na kraju sezone rastati Zvonimir Soldo i Köln, nogometni Bundesligaš čije igrače vodi...
Vidi originalni članak

Spočitavaju mu pritom da momčad u odnosu na prošlu sezonu nije napravila korak naprijed, da blijedo igra posebice domaće utakmice, da je najveća zvijezda Lukas Podolski nedorečen, te se navodi kako je "premekan" u vođenju sastava. Za viđeno je sada za komentar zamoljena legenda kluba, nekadašnji reprezentativac Zapadne Njemačke i donedavni trener Vaduza, Pierre Littbarski koji nije mogao biti nemilosrdniji:
- Ne bih želio govoriti o kolegi, ali kada ga vidim kako stoji uz liniju igrališta, ne vidim ništa. U njemu nema života, na vanjštini mu se ne odražava ništa iz nutrine njegova bića. Kad ga vidim takvog, dođe mi da zaplačem - citira izjavu internetska stranica njemačke TV-postaje N24.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • banja 16.04.2010.

    Pa isti vrag ko god da vodi taj Keln nemaju igrace , do sada su redovno ispadali u 2. ligu , ispadnu pa se vrate , i sve tako. Sad im ni Soldo ne valja što ih je ostavio u prvoj ligi . .lol.

  • mihi333 16.04.2010.

    nije vam dobro kad skače uz aut liniju ko jurčić i opet ne sviđa vam se kad je miran ko soldo..O.o

  • Frank Ribery 16.04.2010.

    Meni ne ...,ja se samo smijem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare