To je to što me zanima!

Legenda oplela po Bayernu zbog Stanišića: Ovo je sramota

Priča nije istinita. Nismo razgovarali s Bayernom o tome. Jasno je da će Josip Stanišić ostati s nama do ljeta, rekao je sportski direktor Bayera i tako demantirao priče kako će se Hrvat već na zimu vratiti u München
Vidi originalni članak

Josip Stanišić je na početku sezone bio višak u Bayern Münchenu pa ga je klub do kraja sezone poslao na posudbu u Bayer Leverkusen. Momčad Xabija Alonsa briljira ove sezone, no hrvatski reprezentativac nije se baš usrećio. Odigrao je tek četiri utakmice u Bundesligi, a u Bayernu bi trenutno dali sve da ga imaju na raspolaganju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njemački velikan je prije nekoliko dana ispao iz njemačkog kupa od trećeligaša Saarbrückena. Thomas Tuchel teško živi na klupi, a uz to su ozljede pokosile obranu. Upravo zbog toga je Bayern poželio vratiti Stanišića već na zimu, iako je posudba važeća do ljeta. Prednost mu je što može pokriti pozicije stopera i desnog beka, ali u Bayeru ne žele ni čuti za to. 

- Priča nije istinita. Nismo razgovarali s Bayernom o tome. Jasno je da će Josip ostati s nama do ljeta - rekao je sportski direktor Bayera Simon Rolfes za Bild.

Stanišić je htio ostati na Allianz Areni, ali Tuchel ga nije vidio u svojim planovima pa ga je poslao na posudbu. Sada ga želi nazad, a tu apsurdnu situaciju komentirao je i Dieter Hamann (50), stručni komentator Sky Sportsa koji je tijekom karijere igrao za Bayern, Liverpool, Newcastle i Manchester City. 

- Prošao je Bayernove mlađe uzraste i ovdje postao reprezentativac. Uopće nije htio napustiti klub, a da je ostao ne bi bilo problema. On je poput dvojice igrača jer može igrati na sredini, na boku. Sramota je što ga na zimu žele vratiti - kazao je Hamann.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare